Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ο τομέας των σκουπιδιών του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο σήμερα παραδόθηκε απο τον δήμαρχο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ σε ιδιωτική εταιρεία (ΦΩΤΟ)


     Παραδόθηκε η αποκομιδή των απορριμμάτων στα ιδιωτικά συμφέροντα, με ευθύνη της διοίκησης του κ. Αποστολάκη. Ιδιωτική εταιρεία για την αποκομιδή των σκουπιδιών εμφανίστηκε σήμερα στο χωριό Αετός Ξηρομέρου (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας)!

ΦΩΤΟ: Χρήστος Μωραίτης απο ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣ

      Από σήμερα το πρωί της Παρασκευής 27.4.2018, απορριμματοφόρα ιδιωτικής εταιρείας, πραγματοποιούν αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δήμο Άκτιου Βόνιτσας και συγκεκριμένα στις Δ.Ε: Ανακτορίου (εκτός Βόνιτσας και Παλιαμπέλων), Μεδεώνος και Παλαίρου.
    Τα σκουπίδια δημοπρατήθηκαν με ανοικτό διαγωνισμό: "ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ" και κατακυρώθηκαν στην Ένωση Εταιριών με την επωνυμία: «ENACT A.E.- ΑΠΑΝΑ Α.Ε.» και η διάρκεια παροχής της υπηρεσίας θα είναι για τρία (3) έτη.
          Πολλοί κάτοικοι του Δήμου, αντιδρούν στην υλοποίηση της παραχώρησης της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτη, που είναι συνυφασμένη με την εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας και πιστεύουν ότι θα πλήξει ακόμα περισσότερο τα εισοδήματα των δημοτών, με τις υπέρογκες αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών, γιατί ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς κέρδος δεν συμβαδίζουν. 
  Επίσης τονίζουν: Δυστυχώς αντί να υπερασπιστούμε το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ξεπουλήθηκε η δημοτική υπηρεσία καθαριότητας σε μία ιδιωτική εταιρία και μακάρι να μην είναι ο προθάλαμος να οδηγηθούν και άλλες υπηρεσίες σε ιδιώτες -επιχειρηματίες, με το πρόσχημα της έλλειψης προσωπικού και υπέρογκου κόστους..........



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ πρακτικό κατακύρωσης της Επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Αποκομιδή απορριμμάτων και πλύση κάδων του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας»:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Έγκριση 2ου πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών πρσφορών με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά για το έργο: «Αποκομιδή απορριμμάτων και πλύση κάδων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Έγκριση 1ου πρακτικού αξιολόγησης και δικαιολογητικών συμμετοχής τεχνικής προσφοράς για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό: «Αποκομιδή απορριμμάτων και πλύση κάδων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»:

11 σχόλια:

  1. Τα έδωσε αλά εργάτες πήραν από την Βόνιτσα όχι από τον Μεδεών δήμο ντροπή που είναι οι άρχοντες της Κατούνας ντροπή ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έδωσε αλά εργάτες πήραν από την Βόνιτσα όχι από τον Μεδεών δήμο ντροπή που είναι οι άρχοντες της Κατούνας ντροπή ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε πως θα δουλέψουν και τα ιδιωτικά συμφέροντα σε συνεργασία με τον Δήμο.Να μην ξεχνάμε πως και άλλες ιδιωτικές πρωτοβουλίες παλιά ήρθαν στον Δήμο μας και το μόνο που εισπράτουμε τώρα είναι κάτι ψηλά και αυτοί συνέχεια γιγαντώνονται εις βάρος της Δημοτικής περιουσίας μας.Αυτοί οι κύριοι που πήραν την δουλειά θα είναι σε συνεργασία με τον Δήμο μας η θα θέλουν συνέχεια να αρμέγουν και να κονομάνς μόνο αυτοί και κάποιοι δικοί τους Θα είμαστε σε εγρήγορσοι για να τους δούμε στο μέλλον τι υπηρεσίες θα μας παρουσιάσουν.Ο Δήμος να μην τους βάλει πλάτες γιατί τα συμβόλαια είναι δημόσια αναρτημένα και όλα θα τα παρουσιάσουμε όταν θα ξεφύγουν απο τα συμφωνηθέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ksiromrro eimaste iper tis idiotikis protovoulias ala kai aytoi oi kirioi min ta theloun ola apo ton dimo.Aytoi i kiria den exei kamia douleia n fotografizete piso apo ta amaksia tis idiotikis etereias giati dinei kaki entiposi.Na doume pos tha doulepsoun giati nomizo pos kai autoi tha theloun na ksezoumisoun ton dimo kai oxi na prosferoun ergo.Makari na pesoume ekso kai na kanoume lathos.O dimos na min tous dosei tipota parapera apo ta simfonithenta giati tha exoume skandala kai esi ksiromero tha gineis pali kakos pou tha xalas tin pita tous.Etoimasou gia nees maxes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή που δεν μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια , αυτονόητη αρμοδιότητα του, ομολογεί ότι απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεπούλησαν τα πάντα. Είναι επικίνδυνοι. Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης έχετε το νου σας. Θα πουλήσουν και τα πλακάκια του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά μόνο ο καθαρός αέρας έμεινε δωρεάν.Σε μια επαρχιακή περιοχή που θα μπορούσε να είναι αυτάρκης πληρώνουμε τα πάντα για χατίρια,μίζες,προμήθειες κλπ.Μονο απογοήτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή η εταιρεία αυτή θα μαζεύει τα σκουπίδια ,δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΚΟΥΣΕΥΕΙ ΠΙΣΟΥ ΑΠ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑ ΣΚΕΠΑΝΙ ΓΥΦΤΙΚΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΑΚΙΑΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΤΑΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιτσικομηδες ειναι ωρεεεεε ολοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα προφεσορες αν ο δήμος δεν είναι καθαρός τότε να μιλήσετε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο