Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Με επιτυχία η Έκθεση τοπικών προϊόντων και η παρουσίαση χορών από το ENERGYM (ΦΩΤΟ: Make Art)






              Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, στη Παραλία του Αστακού, η έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, με την στήριξη του ΝΠΔΔ δήμου Ξηρομέρου. 
        Επίσης εντυπωσίασε το χορευτικό από το Γυμναστήριο Energym της Αγγελικής Κούτσικου και Μάκη Μπότσιου, το οποίο χόρεψε και καταχειροκροτήθηκε…





















































2 σχόλια:

  1. Εκ μερους του ΔΣ του συλλογου μας, ευχαριστουμε ολους τους παραγωγους για την συμμετοχη τους στην εκθεση των τοπικων μας προιοντων. Ευχαριστουμε το γυμναστηριο ENERGYM της Αγγελικης Κουτσικου για την υπεροχη παρουσια των μαθητων της. Ακομη ευχαριστουμε το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και τον προεδρο του κ. Βασιλειο Μουρκουση, για την στηριξη σ αυτη μας την προσπαθεια.Ευχομαστε και του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκ μερους του ΔΣ του συλλογου μας, ευχαριστουμε ολους τους παραγωγους για την συμμετοχη τους στην εκθεση των τοπικων μας προιοντων. Ευχαριστουμε το γυμναστηριο ENERGYM της Αγγελικης Κουτσικου για την υπεροχη παρουσια των μαθητων της. Ακομη ευχαριστουμε το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και τον προεδρο του κ. Βασιλειο Μουρκουση, για την στηριξη σ αυτη μας την προσπαθεια.Ευχομαστε και του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο