Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«Έφυγε» από τη ζωή το μέλος της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, Ερμόλαος Κασσές, ο οποίος κατάγονταν από την Παπαδάτου Ξηρομέρου

           Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος των εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, ήταν Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ και κατά το πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 
      Ο εκλιπών ο οποίος κατάγονταν από την Παπαδάτου Ξηρομέρου είχε για πολλά χρόνια και με συνέπεια εκπροσωπήσει τους εργαζόμενους στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας πρωτοστατώντας στον αγώνα για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Διαπνεόταν από πνεύμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης και υπηρετούσε πάντοτε πιστά αυτές τις αξίες και τα ιδανικά.

Δελτίου τύπου για την απώλεια του Ερμή Κασσέ από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Με οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του συναδέλφου μας και μέλους της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Ερμόλαου Κασσέ.
    Ο Ερμής κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, στην εντατική μονάδα του οποίου νοσηλευόταν τις τελευταίες είκοσι περίπου μέρες.
    Ο εκλιπών είχε για πολλά χρόνια και με συνέπεια εκπροσωπήσει τους εργαζόμενους στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας πρωτοστατώντας στον αγώνα για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Διαπνεόταν από πνεύμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης και υπηρετούσε πάντοτε πιστά αυτές τις αξίες και τα ιδανικά................



   Ήταν Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ και κατά το πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
     Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.
    Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Μεγάρων στις 15:30.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για την Απώλεια του Ερμή Κασσέ ο συγχωριανός του και πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου, έγραψε: 

    Χθες έφυγε πρόωρα για την αιωνιότητα, ο συγχωριανός μας και φίλος Ερμόλαος Κασσές Αιωνία σου η μνήμη συγχωριανέ και φίλε Ερμή.
     Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Μεγάρων στις 15:30.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ 
Στην πόλη της Ξάνθης στις 19 Φεβρουαρίου 2014, είχε βρεθεί ο αείμνηστος Ερμής Κασσές, σαν Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιώντας επαφές με τους Δημοσίους Υπαλλήλους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο