Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Παναγιώτης Στάϊκος για λόγους υγείας αποχωρεί από την διεκδίκηση του δηµαρχιακού αξιώµατος στο Δήμο Ξηρομέρου

Ο π. Δήμαρχος Αστακού και γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος, με επίσημη δήλωσή του αποχωρεί για λόγους υγείας από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. 

Αναλυτικά: 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Μια οφειλόμενη ανακοίνωση
     Είναι γνωστό ότι φιλοδοξούσα να ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος στις  επερχόμενες  εκλογές. Όμως  η  ζωή πολλές φορές μας  επιφυλάσσει  εκπλήξεις. Έτσι λοιπόν πριν από ενάμισι χρόνο ήμουν ένας υγιέστατος άνθρωπος με άριστη φυσική  δραστηριότητα, αφού πέραν της σκληρής δουλειάς, αθλούμουν και ήμουν και χειμερινός κολυμβητής.
       Όμως από τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε ένας έντονος καθημερινός, βασανιστικός  βήχας με   φλέματα, ο οποίος δεν υποχωρούσε με τίποτα παρά τις θεραπείες  που έλαβα από Πνευμονολόγους.
    Μετά τις δύο ακτινογραφίες και μία αξονική τομογραφία θώρακα, οι οποίες δεν έδειξαν τίποτα, μπήκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου υποβλήθηκα   σε σειρά εργαστηριακών εξετάσεων και τελικά σε βρογχοσκόπηση, όπου διαπιστώθηκε  ότι υπήρχε ένα ογκίδιο 5 χιλιοστών στον βρόγχο του άνω λοβού του αριστερού πνεύμονα, το οποίο παρουσίαζε ύποπτα χαρακτηριστικά  για καρκίνο πνεύμονα και (3) τρείς Καθηγητές  μου συνέστησαν  να  κάνω εγχείρηση επειγόντως, κατά την οποία  κινδύνευσα να πεθάνω, αφού έγιναν δύο σοβαρά Ιατρικά Λάθη, από τα οποία αφού επέζησα, εξακολουθώ να έχω  (7) επτά  μήνες μετά πολύ δυνατούς πόνους, παρά το γεγονός ότι η βιοψία έδειξε, ότι δεν ήταν καρκίνος. Όμως έμαθα  να ζω με τον πόνο..............



      Και ενώ  μετά την  εγχείρηση περιμένοντας  να περάσει ο μετεγχειρητικός βήχας  και  τα φλέματα, όχι  μόνο  δεν υποχώρησαν, αλλά  τον τελευταίο μήνα  υπάρχει μια ραγδαία επιδείνωση, ως προς τον βήχα, τα φλέματα και την δύσπνοια προσπάθειας, με  αποτέλεσμα σήμερα  να είμαι πολύ χειρότερα, από την περίοδο  πριν χειρουργηθώ.
      Έτσι λοιπόν  πριν από λίγες ημέρες, αφού δεν είχα καμία βελτίωση με την Ιατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών, αναγκάστηκα να επισκεφτώ την Καθηγήτρια Πνευμονολογίας  κυρία Γκράτσιου  στο Ευγενίδειο, όπου  μετά  από λεπτομερή κλινική εξέταση και σπιρομέτρηση, μου συνέστησε  να εισαχθώ στο Ευγενίδειοστις 18/3/2014, προκειμένου να υποβληθώ σε αξονική τομογραφία θώρακα υψηλής ευκρίνειας, σε ειδικές αιματολογικές εξετάσεις, σε αλλεργικά test  και σε ειδικές καλλιέργειες πτυέλων για σπάνια μικρόβια  και μύκητες  και μετά τα αποτελέσματα να υποβληθώ σε   βρογχοσκόπηση στο Νοσοκομείο  Νοσημάτων Θώρακα  σε έναν από τους πιο έμπειρους  Βρογχοσκόπους - Πνευμονολόγους.
         Και εάν  και πάλι δεν βρω λύση, έχει επικοινωνήσει ο γιός μου με ένα ειδικό κέντρο στην Γερμανία, όπου  θα μεταβώ, παίρνοντας  όλες τις εξετάσεις μαζί μου. 

      Είχα  λοιπόν  να  επιλέξω μεταξύ της μάχης  των εκλογών και της μάχης   για την ζωή μου και έτσι επέλεξα να  μην είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος, προκειμένου να  δώσω την μάχη  για την ζωή μου. Η πολιτική τέλος για  μένα. Πάω σπίτι μου. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

  Εδώ θέλω  να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη και το αγώνα που έκαναν για  μένα  και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι θα  κάνουν.
-Θέλω να ευχαριστήσω  τους  χιλιάδες ψηφοφόρους  για την στήριξη  και την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου.
-Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη, εάν άθελά μου στεναχώρησα ή προσέβαλα κάποιον.
-Θέλω  να ευχηθώ καλή δύναμη στους υποψήφιους Δημάρχους και Συμβούλους, με την  ευχή οι εκλογές να διεξαχθούν, σε κλίμα ευγένειας, ευπρέπειας  και  γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου.
-Θέλω να ευχηθώ  στην νέα Δημοτική Αρχή ολόψυχα καλή επιτυχία  στο δύσκολο έργο της και εάν ζω μέχρι τότε, θα είμαι στην διάθεσή της για  κάθε βοήθεια , εφ' όσον μου ζητηθεί.

      Ασφαλώς δεν αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω  συγνώμη για άλυτα προβλήματα  που υπάρχουν στον τόπο, όπως με καλούσε πριν από λίγες  στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS κάποιος ανώνυμος σχολιαστής. Απεναντίας αισθάνομαι πολύ υπερήφανος  για το έργο που αφήσαμε στον τόπο μαζί με τους συνεργάτες μου.
-Ξεχνάει αυτός ο κύριος  ότι  όταν ανέλαβα  το 1987  ο Αστακός το καλοκαίρι είχε δέκα λεπτά νερό την ημέρα και επί των ημερών μου   είχε άφθονο νερό, αρίστης ποιότητας  κάθε ημέρα (μη μιλήσουν για σωλήνες αμιάντου, γιατί αυτό το τμήμα δεν έγινε επί της Προεδρίας μου).
-Ξεχνάει  ότι τα παιδιά  πήγαιναν Λύκειο σε κάτι αποθήκες και σήμερα  το Λύκειο είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο, με μια από τις καλύτερες μαθητικές  βιβλιοθήκες στην Ελλάδα.
-Ξεχνάει  ότι η Κοινότητα Αστακού  το 1987 ήταν  στο ενοίκιο  και  κατασκευάσαμε ένα Δημαρχείο, το οποίο εξυπηρετεί τον Δήμο Ξηρομέρου  και στο ισόγειο  υπάρχει η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η οποία είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στον Νομό, όπου είχα το όραμα να έρθει η μέρα και να λειτουργεί, ως κινηματογραφική  λέσχη, θεατρική σκηνή , αίθουσα  μουσικής, χορού και μπαλέτου.
-Ξεχνάει ότι αγοράσαμε το Νεοκλασικό, για να μεταφερθεί η Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου .
-Ξεχνάει ότι κατασκευάσαμε τον μόλο στο Εσχατολάγκαδο, στον οποίον δένουν πολλές δεκάδες αλιευτικά και τουριστικά σκάφη  και την ανάπλαση της παραλιακής πλατείας, όπου το καλοκαίρι απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι.
-Ξεχνάει τα σφαγεία , τον βιολογικό(μισό εμείς-μισό ο κύριος Σαμαράς), την ύδρευση των Βλυζιανών, την δεύτερη γεώτρηση του Βασιλόπουλου, τους δρόμους Μπαμπίνης- Μαχαιρά -Τσαπουρνιά , Βασιλόπουλο - Βελά, Αγράπελα -Πηγάδια, τις ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα χωριά, την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων σχεδόν σε όλα τα χωριά, τα γήπεδα  5χ5  και ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ  και τένις, την αγορά των 12 μηχανημάτων, το ξεκίνημα του κλειστού στον δρόμο προς Μύτικα και εκατοντάδες μικρά έργα. Καθώς και την δημοπράτηση και ανάθεση των δρόμων Κουβαρά - Φυτείες - Μπαμπίνη  και γέφυρα Γουριάς - Πλατυγιάλι.
       Επίσης  την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο γυμνάσιο, όπου η ομάδα του Αστακού νίκησε πρόσφατα  δύο  φορές  την ομάδα του Μεσολογγίου και είδα από τα Blogs τους έξαλλους πανηγυρισμούς  φιλάθλων -παικτών και  Παραγόντων της ομάδας.
     Αλήθεια μήπως ήσουν και εσύ μεταξύ αυτών που πανηγύριζαν, ξεχνώντας ποιός το  κατασκεύασε  αυτό το γήπεδο;

     Όσοι δεν με σεβάστηκαν  ως πολιτικό πρόσωπο, θέλω να πιστεύω ότι θα σεβαστούν την  υγεία μου και δεν θα χαρούν με την σοβαρή περιπέτειά μου. 
       Τελειώνοντας θέλω να εκφράσω στη αγάπη και την βαθειά ευγνωμοσύνη μου σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, για την εμπιστοσύνη τους, τη αγάπη τους και την στήριξή τους προς το πρόσωπό μου.   
     Αγαπητό Blog θέλω να σας παρακαλέσω να κατεβάσετε από το You  Tube   το υπέροχο τραγούδι του Γιάννη Σπανού και Λευτέρη Παπαδόπουλου  με τον μοναδικό Μανώλη Μητσιά, το οποίο  είναι από τα πιο αγαπημένα μου. Το  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ  και να το αφιερώσω  σε όλους, όσους με αγαπούν. 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Αστακός 6/3/2014
Παναγιώτης Στάϊκος   
    



ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΙΚΟΥ 



























18 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ Λ.....Α ΠΑΝΑΓΙΟΤΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι στον φίλο Παναγιώτη Στάικο να βγει νικητής στη πιο μεγάλη μάχη που δίνει.Ό,τι και να ακούγεται ,ό,τι και να λένε αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας σαν άνθρωπος ,σαν ιατρός και σαν ηγέτης.Θέλω να πιστευώ οτι ο λαός του Ξηρομέρου συμφωνεί.Εμείς, οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και σε αγαπούν είμαστε δίπλα σου σε αυτή τη περιπέτεια.Καλή Δύναμη.
    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαι δυνατος και θα τα καταφερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ μας φίλε Παναγιώτη.
    Σου ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σου.
    Ευχόμαστε από καρδιάς να γυρίσεις κοντά μας γερός και δυνατός , γιατί εκτός του ότι σε αγαπάμε σε χρειαζόμαστε.
    Το τραγούδι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ που αφιέρωσες σε όλους εμάς που σε αγαπάμε , ομολογώ ότι δεν το είχα ακούσει και δε έκανε να δακρύσω .
    Με αυτό το τραγούδι έδειξες πόσο ευαίσθητος και τρυφερός άνθρωπος είσαι . Έδειξες πόσο καλλιεργημένος άνθρωπος είσαι και πόσο υψηλό μορφωτικό και πολιτιστικό επίπεδο διαθέτεις.
    Εγώ και η οικογένειά μου ευχόμαστε ο θεός να είναι μαζί σου. Καλή τύχη.
    ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΑ- ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ συνταξιούχος ΤΥΔΚΥ.
    Πρώην προϊσταμένη Οικονομικής υπηρεσίας Δήμου Αστακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΗΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΙΚΑΝΟΣ ΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΗΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΗΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΓΗ. Ν.Ι.Τ. Σκουρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ . ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ .
    ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ . ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .
    ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ! ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ? << ΤΙΠΟΤΑ>> .
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ?
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ :
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ .
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ .
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΩΦΑΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΙΣΧΥΡΩΝ .
    Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ .
    ΟΣΟΙ ΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΘΛΙΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ . ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ . ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ .


    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
    ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ . ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ .
    ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ . ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .
    ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ! ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ? << ΤΙΠΟΤΑ>> .
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ?
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ :
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ .
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ .
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΩΦΑΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΙΣΧΥΡΩΝ .
    Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ .
    ΟΣΟΙ ΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΘΛΙΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ . ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ . ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ .


    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
    ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δύναμη ενός ανθρώπου να γνωστοποιεί τόσο λεπτομερώς στους Ξηρομερίτες το πρόβλημα με την υγεία του , δείχνει πόσο πνευματικά καλλιεργημένος είναι και πόσο μπροστά προπορεύεται απ΄ όλους μας... Μα και να μας " αποχαιρετά " με το τραγούδι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ , μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το ότι ήταν και είναι ΤΙΜΗ μας που είμαστε φίλοι του. ΟΛΟΙ μας ξαφνιαστήκαμε....ΟΛΟΙ μας προσευχόμαστε να πάνε με την υγεία του ... όλα "δεξιά" που λέει και ο λαός μας . Καλή δύναμη φίλε και καλό κουράγιο. Παναγιώτη ,είσαι πολύ δυνατός και νασαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσεις.
    ΜΕΜΟΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη τα σχόλια που γράφουμε πολλά τα έργασου επίσης πολλά τόσο στην ιατρική όσο και στον Δήμο Αστακού. Έβαζες πλάτη και έτρεχες για όλα. Σε ευχαριστούμε για αυτά που μας έδωσες που τα χαιρόμαστε σήμερα στον Δήμο Αστακού μα ακόμα ποιό πολύ σε ευχαριστούμε για τις ιατρικές υπηρεσίες που μας προσέφερες.Θέλω να πιστεύω ότι θα βγείς νικητης και με την βοήθεια του θεού να είσαι κοντάμας και να βοηθάς τους πολίτες όπως έπρατες τόσα χρόνια.
    Οι ευχές όλων μας που σε αγαπάμε να μεταφραστούν σε υγεία σε εσένα.
    Δύναμη και υγεία.
    Μαύριακας Ηλίας του Σταύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ.
    Υ.Γ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ κ ΣΤΑΊΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παναγιωτης Β. χολης7 Μαρτίου 2014 στις 6:30 μ.μ.

    Φιλε παναγιωτη σου ευχομαι να βγεις νικητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητε φιλε Παναγιωτη αν όλα τα χαρακτηριστικα της προσωπικότητας σου που ειχες δειξει όλα αυτά τα χρονια στον Αστακο όπως επαναστατικος--απρόσμενος τσαμπουκας-- απρόβλεπτος --αυθόρμητος --και πολλα αλλα ακομη εξακολουθουν να υπαρχουν μεσα σου τοτε να εισαι σιγουρος ότι το μικροβιο της ασθενειας που σε εχει εισελθει μεσα σου δεν θα αντεξει για πολλα λεπτα της ωρας .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε Παναγιώτη,
    Ειλικρινά ξαφνιάστηκα με την περιπέτεια της υγείας σου.Εύχομαι ολόψυχα να βγείς νικητής και απο αυτή τη μάχη όπως πάντα έβγαινες ΝΙΚΗΤΗΣ τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν γιατρός και πολιτικός.Σε έχει ανάγκη και η επιστήμη αλλά και ο δήμος Ξηρομέρου.Καλή δύναμη και αισιοδοξία ! Πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά και οτι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στον Αστακό και να συζητάμε τα προβλήματα του δήμου μας.
    Ο φίλος σου Νίκος Κόκκιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΚΑΚΚΑΒΑΣ.Θ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο