Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Μαθήματα πρώτων βοηθειών και ενημέρωση για θέματα υγιεινής σε Ρομά στο Μεσολόγγι (φωτο)


Ενημερωτική δράση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με την συνεργασία της Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου έλαβε χώρα σήμερα (Παρασκευή 25 Μαΐου) το πρωί σε οικισμό Ρομά της περιοχής Σκιάδι – Αλμυράκι Μεσολογγίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινότητας αναφέρει:
«Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στις 25/5/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στους διαμένοντες του οικισμού της περιοχής Σκιάδι-Αλμυράκι Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) του Δήμου μας.


Οι διαμένοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα πρώτων βοηθειών, να ενημερωθούν σχετικά με την προστασία από τα τσιμπήματα και για θέματα που αφορούν την υγιεινή και την καθαριότητα.
Παράλληλα, διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο υλικό το οποίο δημιούργησαν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και αφορά σε βασικούς κανόνες ατομικής υγιεινής, αλλά και έντυπο υλικό από την ΚΕΕΛΠΝΟ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) που παρευρέθησαν στην περιοχή, καθώς η υποστήριξή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική και η ενημέρωση που παρείχαν ήταν ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους της περιοχής.
Οι διαμένοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, υπήρχε μεγάλη συμμετοχή και η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ – 16:00μ.μ.
Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο)
Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420
Email: kentrokoin.ipmes@2608.syzefxis.gov.gr»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο