Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Γιορτή κατηχητικών και των κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής στην Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κατούνας (ΦΩΤΟ)





           Eκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 13 Μαΐου, στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Κατούνας με τη συμμετοχή των κατηχητικών σχολείων και των κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής των ενοριών Αγίας Τριάδας Αγρινίου, Αγ. Αθανασίου Κατούνας και Αγ. Παρασκευής Παλαίρου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:..............



      Με τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού μας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Κατούνας η λήξη των πνευματικών δραστηριοτήτων της ενορίας μας, με τη συμμετοχή των κατηχητικών σχολείων και των κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής των ενοριών Αγ. Αθανασίου Κατούνας και Αγ. Παρασκευής Παλαίρου.
        Στην Ιερά Μονή μας υποδέχθηκε η φιλόξενη Γερόντισσα Μαρία η οποία εγκαταβιεί εκεί. Τελέσαμε την Ιερά παράκληση της Παναγίας μας και στη συνέχεια σε χώρο κατάλληλο διαμορφωμένο εκτός της Μονής είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μικρό πρόγραμμα το οποίο μας ετοίμασαν τα παιδιά.
        Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία από τον κ. Ιωάννη Κωστάκη Θεολόγο – τέως Λυκειάρχη και στη συνέχεια τα παιδιά μας παρουσίασαν ποιήματα, τραγούδια, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το κατηχητικό σχολείο του Αγ. Αθανασίου Κατούνας.
         Την εκδήλωση έκλεισε ο υπεύθυνος νεότητος της ενορίας μας π. Νεκτάριος Τριάντης ο οποίος ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και ευχήθηκε να δώσει ο Θεός αυτά τα όποια ακούσαμε εφέτος στις κατηχητικές συνάξεις να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε πράξη.
          Η συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των Μεγαλυτέρων ήταν μεγάλη. Ευχόμαστε καλό και ευλογημένο Καλοκαίρι!   















      
ΠΗΓΗ: http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο