Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Η Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Νικολάου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ξηρομέρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)




           Οι πιστοί συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην  Παπαδάτου Ξηρομέρου για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την ανακομιδή και την μετακομιδή των λειψάνων του θαυματουργού Αγίου Νικολάου.
   Μετά το πέρας της ακολουθία του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε με την δέουσα ευλάβεια η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους του χωριού. 
      Αύριο Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 7:00 θα τελεστεί Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία....


ΒΙΝΤΕΟ 1: Δημήτρης Στεργίου 

ΒΙΝΤΕΟ 2: Δημήτρης Στεργίου 























6 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και ευλογημένα, ο 'Αγιος Νικόλαος να μας ευλογεί και να μας ενισχύει σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε!!!!
    Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΑΠΗ .

    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

    ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΏΗΝ 《ΠΡΟΕΔΡΕ》ΔΕΝ ΛΕΜΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΆ ΠΗΓΕΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΌΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 7.43 επειδή γνωρίζω ότι στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ εσύ πήγες όχι ως χριστιανός αλλά ως απουσιολογος του χωριού και το κάνεις συχνά με διάφορα τρικ για προσωπικούς σου λόγους για να έχεις τις ευλογίες όλων των πολιτικάντηδων .Είναι γνωστό πλέον ότι εσύ απο αυτούς είσαι ευλογημένος ενώ εγώ έχω ως προστάτη μου τον Άγιο Νικόλαο και σε γράφω στα παλιά μου υποδήματα .Στο εχω αποδείξει άλλωστε πόσο κατώτερο ανθρωπάκι είσαι Κύριε απουσιολογε και δεν φοβάμαι να γράφω επώνυμα ,ενώ εσύ φοράς κουκούλα και κανείς ζημιά στο χωριό μας .


    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
    Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΈΒΑΛΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΟΎΤΕ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΧΌΛΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΝΙΜΑ ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ ΓΡΑΦΉ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΗΣΤΗΡΙΟ.ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΟΎ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΚΑΙ ΤΩΡ Α ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Π.Πρόεδρος ήταν και είναι στο χωριό του και άφησε παρακαταθήκη τα έργα του μακάρι να ήταν και οι υπόλοιποι έτσι όσο για τον απουσιολογο που μας λέει παραπάνω έχει δίκιο .Μήπως ο απουσιολογος το παίζει σε τριπλό ταμπλό πολιτικά ? Εμείς το γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει για το θεαθήναι και για την πάρτι του .Ο πρώην Πρόεδρος βάζει το όνομα του !Ίσως κάτι παίζει σε πολιτικό επίπεδο τουλάχιστον αυτο έχει διαρρεύσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο