Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Παραμονή στην Α΄ Κατηγορία και Ευχαριστίες...

Η Ομάδα του Ηρακλή Αστακού με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσους την στήριξαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στην επίπονη προσπάθεια για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια του τοπικού παδοσφαίρου. 
Αναλυτικά..........

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας και παραμονής της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας.
•-Πρώτα από όλους, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, που είναι οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και ο προπονητής κ. Μάκης Μπότσιος. Αγωνιστήκαμε πραγματικά σε ένα δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δυσανάλογο ως προς τα οικονομικά της κάθε ομάδας, αλλά έστω και δύσκολα, καταφέραμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας με στόχο κάθε χρόνο και καλύτερα............



•-Τα μέλη και τους φίλους της ομάδας για τη βοήθειά τους, τόσο με τη συνεχή παρουσία τους στο γήπεδο, όσο και με την πολύτιμη οικονομική τους ενίσχυση με εισιτήριο ή μηνιαία εισφορά. 
•-Τους  χορηγούς μας που σε περίοδο κρίσης μας στήριξαν και οικονομικά, αλλά και με πολύτιμο για μας ποδοσφαιρικό υλικό.
-Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε.
-Την εταιρεία ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε.
-Τον επιχειρηματία κ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
-Τον ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
-Τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ιστορικής ομάδας ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
-Τους επιχειρηματίες κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΡΚΟ
-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥΣ.

            Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε στη θέση αυτή πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή, δηλαδή την άνοδο της ομάδας από τη Β΄ στην Α΄ κατηγορία πέρυσι, την παραμονή της ομάδας φέτος στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας και τη σημαντική βελτίωση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου (αποδυτήρια, φωτισμός, συντήρηση αγωνιστικού χώρου) με τη βοήθεια του Δήμου Ξηρομέρου.
          Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την πρόθεση νωρίς το καλοκαίρι να καλέσει τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση προκειμένου να παρουσιάσει τα πεπραγμένα των δύο ετών και να προκηρύξει εκλογές για νέο Δ.Σ., ανανεωμένο και ελπιδοφόρο, ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ που όλοι αγαπάμε να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι σε ήρεμα νερά στοχεύοντας σε νέες νίκες και καινούργιες συγκινήσεις.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 



5 σχόλια:

  1. Βαλτε επιτελους κερκιδες σε αυτο το γηπεδο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια δωσατε ρεστα καραμελα μεγαλε προεδραρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ολα Καλά συνεχίστε σσν Διοίκηση.Αλλωστε πετυχημένο Συμβούλιο δεν αλλαζει μονο που η αλλη χρόνια δεν θα εχει χαλκιοπουλους,Οχθια και Αναγεννηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΧΑΡΆ ΓΙΑ. ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια στην ομαδα για την παραμονη αν και πιστευω πως θα μπορουσε να αποφυγει την διαδικασια αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο