Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Δύο οι νεκροί από την πτώση του μονοκινητήριου αεροπλάνου στο Σκάλωμα Φωκίδας (video)

          H πτώση του μονοκινητήριου αεροπλάνου σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 στην περιοχή Σκάλωμα στη Φωκίδα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα.
      Τραγικός επίλογος για Σμήναρχο της Πολεμικής Αεροπορίας. Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων του μονοκινητήριου αεροσκάφους.......


        18:00 Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες εντόπισαν τον ένα από τους δύο επιβαίνοντες νεκρό, ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
    17:09 Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής, απολογισμός ήταν ένας νεκρός και ένας τραυματίας. Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ο δεύτερος ξεψύχησε εγκλωβισμένος στο μονοκινητήριο αεροσκάφος.
      Στις πρώτες εικόνες βλέπουμε να έχει διαλυθεί το πιλοτήριο, τα δύο φτερά, ενώ στο ουραίο του τμήμα, δεν έχουν σημειωθεί μεγάλες καταστροφές.

      Ο ένας εκ των δυο νεκρός σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Πυροσβεστικό Σώμα @pyrosvestiki
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας, ύστερα από πτώση αεροσκάφους, στην περιοχή, Σκάλωμα Φωκίδας. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 12 πυροσβέστες, με 4 οχήματα.

ΒΙΝΤΕΟ 1.....

ΒΙΝΤΕΟ 2.......

patrastimes.gr
video nafpaktianews.gr
http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο