Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Αμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα σκουπίδια που έρχονται απο το ΑΙΓΙΟ στην Πάλαιρο! -Προεκλογικά λέγατε κ. Αποστολάκη ούτε σακούλα σκουπίδια ξένη στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ! -Κι όμως ο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ μετατρέπεται σε χωματερή της Δυτικής Ελλάδας...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Από το ούτε μια ΞΕΝΗ σακούλα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ, ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα, 
   -Μετατρέπουν τη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς σε χωματερή μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας.
   -Tεράστια περιβαλλοντική επίπτωση και τροχοπέδη στην ανάπτυξη της περιοχής.

    Συνεχίζουμε αταλάντευτα την ενημέρωση σας: Την Πέμπτη  12 Απριλίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με τίτλο: "Πολιτική υποκρισία χωρίς όρια από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο".
       Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρης που έχει εξαφανιστεί; -Το τελευταίο εξάμηνο πόσες φορές ήρθατε στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Κατσαμπίρη; -Οι δικαστικές διαμάχες σας με διάφορες εταιρείες με τα άλλα μέλη του ΦΟΣΔΑ τι κατάληξη έχουν αν έχουν;
       Mε ποιο δικαίωμα κ. Κατσαμπίρη ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ που κατέθεσα από το καλοκαίρι του 2017;  -TI  ΦΟΒΑΣΘΕ; -ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ..........



      Αυτοί που με την άφρονα και κοντόμυαλη πολιτική τους κατασκεύασαν τη χωματερή πολυτελείας (και όχι ΧΥΤΑ), αυτοί που τον έθεσαν σε λειτουργία με τεράστιες ελλείψεις και κακοτεχνίες, αυτοί που μετέφεραν τα σκουπίδια από το Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, αυτοί που ευθύνονται για το πρόστιμο 9.000 ευρώ που πληρώσαμε οι Δημότες, αυτοί που είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τα σκουπίδια από τη Λευκάδα, αυτοί που είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τα σκουπίδια από το Αίγιο και την ευρύτερη  περιοχή του ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

             Προεκλογικά, μετεκλογικά πολλές φορές είπα και έγραψα ότι η περιοχή μας μετατρέπεται σε χωματερή μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. Με είπαν γραφικό, τρελό του χωριού και άλλα πολλά. Ας κοιτάξουν τώρα στο καθρέπτη τους και αυτός θα τους απαντήσει.
        Δεν επιχαίρω για μία ακόμη δικαίωση μου. Στενοχωριέμαι και ανησυχώ πολύ  για το πανέμορφο τόπο μας. 
  -Εισηγούμαι την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αγαπητοί Συνδημότες
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Καθηγητής Μαθηματικός 


20 σχόλια:

  1. Αποστολάκης-Ντόφαλος - Γαλούνης. Η τριάδα των σκουπιδιών. Τα λεφτά είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλε όλα στον αέρα για τα σκουπίδια. Το ξέρω ότι γνωρίζεις πολλά περισσότερα από ότι δημοσιεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτό είναι το έργο του Κάρυ στη Ζαβέρδα. Την μετατρέπει σε χαβούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές είναι μυστικές συμφωνίες του Κάρυ πίσω από κουρτίνες και κάτω από το τραπέζι. Τον μάθανε όλοι πόσο ευάλωτος είναι. Τον έχουν στο χέρι. Θα πληρώσει όμως για όλα τούτη τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κατσαμπίρης γλεντάει με τα δωράκια που πήρε. Αυτό είπε ο Κασόλας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα εδώ πληρώνονται Γεωργοθόδωρε. Ας πρόσεχες. Δεν θα σου φέρει τη τηλεόραση όπως σου έφεραν την άλλη φορά. Θα καθίσεις στο σκαμνί τώρα. Νόμισες ότι θα τον φοβίσεις με τους τραμπούκους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμαρχος έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Δεν είναι ρουλέτα ο τόπος μας Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποστολάκης- Ντόφαλος- Γαλούνης η τριάδα των σκουπιδιών. Εδώ τα λεφτά είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Kατσαμπίρης γλεντάει τα δωράκια που πήρε κατά το Κασόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεωργοθόδωρε σε έχουν στο χέρι . Κάνεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και πίσω από κουρτίνες. Θα πληρώσεις για όλα. Θα καθίσεις στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τη Ζαβέρδα την έκανες χαβούζα Δήμαρχε. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου έχετε τη βούληση να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων σας; Aν όχι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η κουτάλα. Μισθοί, δωράκια, εικονικά τιμολόγια και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προειδοποιώ τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και ειδικότερα τη Φιώρου και τον Αδάμη τώρα υπάρει η διαύγεια. Μην τολμήσει να πάρει σπίτι του ο Κάρυ έγγραφα. Ξέρει αυτός το έχει ξανακάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσυ που μιλας για ντοφαλο ακομα εισαι απλα προστυχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπαρχη δημαρχειο,οτι αρπαξουν, η απωλεια του Νικου Τσακαλη εινα μεγαλη.Μιλαμε μονο για παιδακια χωρισ κυρος και προσοπικοτητα, Να προσεξουν τα παιδια του Νικου να μη γινουν χαρμανι με τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαβούζα τη Ζαβερδα την εκαναν κάποιοι άλλοι που έφεραν τα χυτά εκεί. Με τι αντάλλαγμα άραγε? Για θυμηθειτε ποιοι τα εφεραν? Εσείς που σχολιάζετε να πάτε στο δημοτικό συμβούλιο και να ρωτήσετε προσωπικα τους δημοτικούς συμβούλους της Παλαίρου αν θέλουν τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πολύ χαρτί κυκλοφορεί από χέρι σε χέρι,μήπως είναι ανακυκλώσιμο;ρωτάω εγώ ο "άσχετος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Ντόφαλος και οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου του Καργιόλη έφεραν τα σκουπίδια από Πύργο και Ηλεία. Όταν ο δάσκαλος τους έλεγε θα έρθουν σκουπίδια από παντού τον έβριζαν, τον απειλούσαν και τον φοβέριζαν οι τραμπούκοι τους. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο