Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Επισημάνσεις για την "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΥΤΕΙΩΝ": «Όχι» στην αλλοίωση της αρχικής Μελέτης

      
             Με αφορμή τις εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Φυτειών, ένας Κάτοικος Φυτειών, με αγωνία και ενδιαφέρον για την επιτυχή πορεία του έργου, μας κοινοποιεί τις διαπιστώσεις του και εκφράζει τις ανησυχίες του για την αλλοίωση-τροποποίηση από την αρχική μελέτη και τονίζει: 
      "Σας στέλνω φωτογραφίες από την εργασίες κατασκευής στην πλατεία Φυτειών καθώς και κάτοψη όπως αποτυπώθηκε από τον αρχιτέκτονα.
      Πέρα από τις εκπτώσεις στα υλικά  που χρησιμοποιούν (στο σχέδιο των κύκλων για τα λευκά τμήματα προβλέπεται μάρμαρο και κεραμικά) δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα τουλάχιστον να μοιάζει λίγο η κατασκευή τους με την μελέτη, επίσης στο κάτω μέρος της πλατείας όπως φαίνεται και στο σχέδιο θα έπρεπε να τοποθετηθεί τετραγωνισμένη λευκή πέτρα με συγκεκριμένη διάταξη και τοποθετήθηκε η σαφώς οικονομικότερη  ακανόνιστη πέτρα Λεπενούς. 
             Οι διαφορές του σχεδίου με αυτό το σωρό από πέτρες που κάνουν, είναι ορατές ακόμη και στα δικά μας απαίδευτα μάτια σε μελέτες σχέδια κτλ. 
      Παρόλα αυτά σε οποιαδήποτε ερώτηση δημότη απαντούν με θράσος ότι αυτά ακριβώς προβλέπει η μελέτη και μάλιστα με επιθετικό τόνο".......















21 σχόλια:

  1. Καλά δε ντρέπονται. Ξεφόρτωσαν ότι άχρηστο υλικό προέκυψε απο τις υπόλοιπες εργασίες για να γεμίσουν τον κύκλο. Λες και τα σώριασαν με το φορτηγό είναι. Πού είναι ο δήμος που είναι οι υπεύθυνοι? Κι ο Τζαχρήστας γιατί έκανε πίσω? Ότι μας αξίζει έχουμε τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε κατοικε των Φυτειων γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα,έχετε το δικαίωμα.αφου έχετε τόση αγωνία και ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σε όλους μας μα ποιο πολύ σημαντικό σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι άλλη πλατεία ρε παιδιά ,δε παλεύεσται εκεί στις μαχαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανό είσαι πάντα καλύτεροΣΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σου πανο μεγάλε δημαρχαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά ο τζαχρηστας γιατί έκανε πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου χει λάχει πατριώτη να περπατάς πεζός στο δρόμο να σε χτυπήσει αυτοκίνητο και να σου ζητάει αποζημίωση για τη ζημιά του αυτοκινήτου? Και καλά αμα ζήσεις και τους γ....σεις, άμα πεθάνεις τι γίνεται? Τα χρέη στα παιδιά σου. Γι αυτό τώρα που ζείς κάνε αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν πραγματικά ενδιαφέροσουν να τους πήγαινες πάλι στον εισαγγελέα,όλο ανάρτησης και φιλοσοφίας. Αλλά λόγια να αγαπιόμάταια. Είσαι κακός ανθρώπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την ημέρα που ξηλώθηκε η πλατεία με σκοπό την ανάπλαση της δυστυχώς έχουν συμβεί πολλά τραγελαφικά, αντιδημάρχους και εκτελών χρέη αντιδημάρχου να ζωγραφίζουν σε στρατσόχαρτα, ακόμη και ο δήμαρχος δήλωσε ότι θα ζωγραφίσει .Να μην έχουμε δέντρα να έχουμε δέντρα το ίδιο με τα σιντριβάνια , με τον παιδότοπο που αν θυμάμαι καλά σκανδάλιζε κάποιους. Το επίπεδο της πλατειάς έγινε ασανσέρ τσιμέντα ριχνόντουσαν και κατόπιν ξηλωνόταν και πάλι από την αρχή.
    Αποτέλεσμα αυτών το ενεργειών από τους μαθητευόμενους αρχιτέκτονες ήταν:
    α)Έχει εξαντληθεί η υπομονή των δημοτών
    β)Μεγάλο μέρος των χρημάτων να έχει πάει στον βρόντο.

    Το δικό μου ερώτημα είναι τι κάνουμε : λεμέ ας έκαναν και κανένα λάθος τα παιδιά εδώ που φτάσαμε ας γίνει να τελειώνουμε φθηνές μεν αλλά πέτρες είναι και αυτές ή απαιτούμε την πλατεία συμφώνα με την μελέτη χωρίς έκπτωσης σε υλικά και παρεμβάσεις του κάθε επίδοξου αρχιτέκτονα.

    Παρακαλώ επιλέξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΜΑΝΑΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΑΝΑΣΧΣΤΗΣΑΝ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΙΑΔΕΣ.Ε ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΠΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γελάνε οι Αρτινοι με μας γιατι το γεφυρι εγινε αργοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με αυτούς που ψηφίζεται από όλες τις παρατάξεις έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα μην γκρινιαζεται λοιπόν και απολαύστε την όμορφη πλατεία εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει ζητάτε και μάρμαρο ωραίοι είστε εσεις εκει στη μαχαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κακο χωριο τα λιγα σπιτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ τΟΝ ΛΟΓΟ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 4 ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
    Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ..ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΤΑΞΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΡΕ..ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρακαλουνται οι μυτικιοαστακιωτες να ξεβρωμισουν τις παραλιες τους..να φωτισουν τα χωρια τους και να μην ασχολουνται με ξενα αγγουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΕΚΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ..ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΑ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ..Ο ΟΧΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΑΡΚΑ..ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ..ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΑΛΑΣ ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ..ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΔΑΓΚΩΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΈΝΟΙΑΖΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ..ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ..ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ..Ο ΟΧΛΟΣ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΗΘΕΛΕ ΣΑΡΚΑ...Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΞΕΔΩΣΑΝ..ΗΘΕΛΑΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ..ΜΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΑΤΕΊΑ ...ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝΣΗΜΕΙΟ Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ...ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ...ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ..ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤ ΤΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΩΜΩΔΙΑ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ...ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΧΑΛΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ..ΕΦΥΓΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε 11:17 ο γαλουνης είπε και κάτι άλλο που ξέχασες να αναφερεις,πως κάποιον τον έχει φακελομενο(όχι πως αυτός είναι καθαρος).και είδαμε να κοκκινησουν μάγουλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΦΑΚΕΛΟ.ΑΠΕΙΛΗΣΕ.ΜΕΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΤΕ.ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΕΧΕΙ ΨΑΡΙΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ?

      Διαγραφή
  20. Η θάλασσα έχει πολλά ψάρια, αλλά τα μάγουλακια ήταν κατάκόκκίνά. Ούτε πρόκειται να ανοίξει ποτέ ο φάκελος ,αλλά όταν έίσαι καθαρός δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και κόκκινα μάγουλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο