Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Επίσκεψη στις Η.Π.Α. του Βουλευτή και Αναπληρωτή ​Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη.

 
Πολλές και σημαντικές συναντήσεις είχε στο ταξίδι που πραγματοποίησε στις ΗΠΑ ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της ΝΔ κος Κώστας Καραγκούνης. Συναντήθηκε τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στην Ουάσιγκτον με εκπροσώπους πολλών ομογενειακών οργανώσεων αλλά και αμερικανικών που είναι ηγέτες στην προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στη χάραξη γεωστρατηγικών πολιτικών.
Επίκεντρο των συζητήσεων τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα το σκοπιανό αλλά και το ζήτημα της Συρίας. Πολύ σημαντική και εποικοδομητική συζήτηση είχε με  μια εξέχουσα εκπρόσωπο της Βουλής των Αντιπροσώπων και με μία από τα πιο παλιά μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου την κυρία Κάρολυν Μολόνευ. Είναι αντιπρόσωπος της πολιτείας της Νέας Υόρκης γνωστή για τις φιλελληνικές της θέσεις και η συνάντηση έγινε στην κατοικία της κας Μαλόνευ στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε στον κο Καραγκούνη το έντονο ενδιαφέρον της και ότι διερευνά τις δυνατότητες για να αναλάβει πρωτοβουλίες σε συνεννόηση
και με άλλα μέλη του Κογκρέσου για το σκοπιανό αλλά και για το πολύ ευαίσθητο θέμα των μαρμάρων του Παρθενώνα.
Τέλος ο κος Καραγκούνης μίλησε με σημαντικά στελέχη της ελληνικής αλλά και της αμερικανικής επιχειρηματικής κοινότητας, ενώ απευθύνθηκε στους ομογενείς μας με συνέντευξη που παρεχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Hellas fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο