Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Από τις 2 Μαΐου η πρώτη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου – Τα δρομολόγια

Με ένα πλοίο χωρητικότητας 170 ατόμων
Από την Τετάρτη ξεκινά η πρώτη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου, με τρία δρομολόγια την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με το επιβατικό πλοίο «High Speed Azimut Joy Cruises», μήκους 30 μ. και με μέγιστο πλάτος 6 μ., ενώ η χωρητικότητά του είναι 170 άτομα.

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει ένα δρομολόγιο, την επόμενη δύο και από τη μεθεπόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια θα είναι σταθερά τρία. Η ακτοπλοϊκή γραμμή θα συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, την πόλη της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, τη Σάμη Κεφαλονιάς και τη Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα η ακτοπλοϊκή γραμμή με αφετηρία τη Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.
Η τιμή του εισιτηρίου, από την Κέρκυρα μέχρι και τη Ζάκυνθο θα αγγίζει τα 55 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ενώ θα ισχύσουν όλες οι εκπτώσεις στα ΑμεΑ, τα φοιτητικά εισιτήρια, τους πολύτεκνους και σε όλες τις ειδικές κατηγορίες που έχουν ελαφρύνσεις στα εισιτήρια.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο