Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η Παράσταση «Το Ταξίδι της Χαλιμά» από την Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στις 8.00μμ στο ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

        Η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Βόνιτσας, στα πλαίσια του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας, θα ανεβάσει στο ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στις 8.00μμ, την παράσταση του «Το ταξίδι της Χαλιμά» (Θεατρική διασκευή του ομώνυμου παραμυθιού) του Νίκου Καλαϊτzίδη. Υπεύθυνοι καθηγητέs της παράστασης είναι: Μάρη Μαρία, Πρέντzαs Κωνσταντίνοs.

Το έργο
   Η θεατρική παράσταση «Το ταξίδι της Χαλιμά» διηγείται ένα παραμύθι με πρωταγωνίστρια τη μικρή Χαλιμά, ένα κορίτσι που φεύγει από τη χώρα του για να βρει και να φέρει τη βροχή, στον άνυδρο τόπο του.........



          Το παραμύθι ξεκινά με τη Χαλιμά, που εγκαταλείπει τη Χώρα του Ηλίου, όπου έχει σταματήσει να βρέχει, για να πάει στη Χώρα της Βροχής και να φέρει τα σύννεφα. Ταξιδεύει μέσα από τη Χώρα της Ερήμου, μπαίνει σε βάρκα και φτάνει στη Χώρα της Θάλασσας, περνάει από τη Χώρα του Δάσους και καταλήγει στη Χώρα της Βροχής, όπου ζητάει από τους "αρχηγούς" της να στείλουν σύννεφα στην χώρα της.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ........
***************

Aπονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στην τελετή λήξης του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

       Με την απονομή  των αναμνηστικών διπλωμάτων θα ολοκληρωθεί το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου το Σάββατο 21 Απριλίου στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Αγρινίου.
Το Μαθητικό Φεστιβάλ διεξάγεται από 3 Μαρτίου έως 20 Απριλίου με μεγάλη προσέλευση του κοινού.
 Φέτος συμμετείχαν, 27 σχολεία τα οποία είναι τα εξής:
     Γυμνάσιο Λευκίμμης Κέρκυρας, Γυμνάσιο-Λυκειακές τάξεις Φυτειών, Εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα”, 2ο ΓΕΛ Αγρινίου, 1ο ΓΕΛ Μεσσήνης, 21ο Γυμνάσιο Πάτρας, 17ο Γυμνάσιο Πάτρας, Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας, Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου,4ο ΓΕΛ Αγρινίου, 1ο ΓΕΛ Αγρινίου, Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας, 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου, Γυμνάσιο Βόνιτσας, Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου, 3ο ΓΕΛ  Πατρών, Γυμνάσιο Γουριάς,3ο ΓΕΛ Αγρινίου, Γυμνάσιο Καινουργίου, 6ο ΓΕΛ Αγρινίου, Μαθητές Αστακού, ΓΕΛ Παραβόλας, Γυμνάσιο Θέρμου και ΓΕΛ Θέρμου, Ιδιωτικό Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων «Πάνου», Γυμνάσιο Μοναστηρακίου, Γυμνάσιο Καλυβίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο