Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Έχασε την άνοδο στην Α κατηγορία η ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ -Οδυνηρή ισοπαλία 1-1 με τον ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ- Κι όμως υπάρχουν ελπίδες για άνοδο..

            Μπορεί η Μεδεών Κατούνας να μην κατάφερε να ολοκληρώσει το «όνειρο» της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ, μετά την ήττα απο την Δόξα Καινουρίου και τη σημερινή ισοπαλία 1-1 που έφερε στο ουδέτερο γήπεδο του Νεοχωρίου, απέναντι στον ΑΟ Λυγιάς, στο πλαίσιο των πλέι οφ, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε την πολύ όμορφη εικόνα που παρουσίασε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.
         Το ταξίδι δεν τελείωσε βέβαια ακόμα για την Μεδεών Κατούνας, αφού παρά την Τρίτη θέση που πήρε στα μπαράζ διατηρεί ελπίδες για άνοδο εφόσον αποχωρήσει κάποια ομάδα από το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας, σενάριο που φημολογείται έντονα..........

 
Ο σύλλογος ΑΜΣ Μεδεων σε σχετική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, αναφέρει τα εξής:

Ισόπαλη αναδείχθηκε η ΟΜΑΔΑ μας στο δεύτερο και τελευταίο αγώνα της για τα μπαραζ ανόδου. Το 1-1 με τον Α.Ο Λυγιάς δεν ηταν αρκετο αφου χρειαζομασταν μονο νικη. 
Ετσι τελείωσε μια επιτυχημενη κατα γενικη ομολογια χρονια. Οι ανθρωποι της ΜΕΔΕΩΝ ευχαριστουν απο καρδιάς ολους οσους ηταν διπλα μας σε αυτο το ταξιδι!! Τις επομενες μερες θα ακολουθησουν ανακοινωσεις σχετικα με την νεα σεζον. 
Η ΜΕΔΕΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!

Πηγή Πίνακα: http://www.olatagoal.gr/
ΦΩΤΟ: Vagelis Sakkas










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο