Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ έμεινε στην κατηγορία - Πανηγύρισε την παραμονή με εκτός έδρας νίκη με 0-1 τον Αμβρακικό Λουτρού (ΦΩΤΟ)



ΑΠΟ http://e-maistros.gr

         Ήττα στη δεύτερη αγωνιστική των PLAY OUT για τον Αμβρακικό Λουτρού από τον Ηρακλή Αστακού που μετά τον ένα βαθμό του πρώτου αγώνα, μένει στην Α’  κατηγορία της ΕΠΣΑ. Ο Αμβρακικός Λουτρού, δικαιούνταν κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι καθώς ήταν η ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ.
      Παιχνίδι κέντρου με λίγες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Παγώνη στο 5’ και στο 32’ η μπάλα κατέληξε άουτ και στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Τζακώστας για τον Ηρακλή πιάνει την κεφαλιά στο δεξί δοκάρι για να μπλοκάρει ο Βασιλόπουλος..............



    Στην έναρξη του Β’ μέρους ο Αμβρακικός μπήκε επιθετικά και στο 55’ γέμισμα στη μικρή περιοχή ο Γουρούνας αμαρκάριστος δεν μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
  Στο 53’ Σιαπλαούρας πιάνει εξαιρετική κεφαλιά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κατερινόπουλου, μόλις άουτ.
     Στο 56’ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιτσομήτσο, κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, μόλις άουτ.
  Στο 75’ ο Τσιτσομήτσος και πάλι πιάνει ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατερινόπουλου.
     Ο Ηρακλής αντέδρασε στο 79’ κερδίζοντας φάουλ σε καλή θέση αριστερά της μεγάλη περιοχή μετά από λάθος της άμυνας, εκτέλεση και η μπάλα ψηλά άουτ.
      Στο 81’ Η πίεση του Ηρακλή έφερε αποτέλεσμα κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κοτρότσος Γ. και διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στέλνοντας τον Αμβρακικό τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στη Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας......

Αμβρακικός Λουτρού (Δημήτρης Τσιτσομήτσος): Βασιλόπουλος, Αυγέρης, Ζίγκιρης (89' Iζεράι), Φονιάς (88΄Παπανίκος Μ.), Παπανίκος, Νίκας, Παγώνης, Θώδης(74΄Ρόκος), Σαπλαούρας, Κοντός, Γουρούνας (56΄Τσιτσομήτσος)

Ηρακλής Αστακού (Μάκης Μπότσιος): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης (38΄Καρανίκας - 81΄Γκάτσης), Μπιτσικώκος, Ταφάνι, Παχής, Κατσιγιάννης, Μπουμπουλης, Τζακώστας (61΄Τασούλης), Κοτρότσος Γ.,(83΄Παπαζήσης), Κοτρότσος Θ.


Οι ενδεκάδες απο: http://www.olatagoal.gr/































































Πηγή: http://e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο