Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Καταπέλτης η δεύτερη έκθεση του υπαρχηγού της Πυροσβεστικής – Την παρέσυραν για να τη δολοφονήσουν (VIDEO)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρέδωσε την δεύτερη έκθεσή του.
Σύμφωνα με τα όσα λέει η έκθεση, η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη στην παραλία της Φωτμού προκλήθηκε μετά τις έξι και μισή το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Άρα η Ειρήνη Λαγούδη ήταν ζωντανή, τουλάχιστον μέχρι εκείνη την ώρα. Και εδώ είναι που προκαλούνται νέα ερωτήματα.

Η τελευταία κάμερα που εντοπίζει την Ειρήνη Λαγούδη είναι στη θέση Παραβόλα στις δυο το μεσημέρι. Στις τέσσερις και μισή το απόγευμα, κυνηγοί καταθέτουν ότι δεν είδαν το αυτοκίνητό της στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.
Που βρισκόταν η Ειρήνη και με ποιους από τις δυο το μεσημέρι. Πότε πήγε στην λίμνη Τριχωνίδα;
Ο κύριος Γκουρμπάτσης επιμένει στην έκθεσή του ότι την άτυχη γυναίκα την παρέσυραν εσκεμμένα στο συγκεκριμένο σημείο με σκοπό να τη δολοφονήσουν.
Είναι η μια υπόθεση που εξελίσσεται σε απόλυτο θρίλερ και εντύπωση προκαλεί  το γεγονός ότι από τις αρχές δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο