Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Αγρίνιο: Συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο!

Εμπλοκή 13χρονου στη ληστεία της 92χρονης – Νέα στοιχεία – σοκ
Φόβο και τρόμο προκαλούν στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, συμμορίες αδίστακτων ανηλίκων που βάζουν στο στόχαστρο κυρίως ηλικιωμένα άτομα, εισβάλλοντας σε σπίτια. Το γεγονός προβληματίζει έντονα τις αστυνομικές αρχές της πόλης αλλά κυρίως πρέπει να προβληματίζει το θράσος που επιδεικνύουν και η σκληρότητα κάτω από την οποία δρουν.

Χθες, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για τον εφιάλτη που έζησε την περασμένη Τετάρτη το πρωί εντός της οικίας της η 92χρονη στο Αγρίνιο από ανήλικους, οι οποίοι αφού αφαίρεσαν ότι πρόλαβαν… από το σπίτι της, δεν δίστασαν να ασκήσουν βία σε βάρος της!
Σοκ προκαλεί, εκτός από την εμπλοκή του 16χρονου που από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό και η συμμετοχή του 13χρονου αδερφού του στη ληστεία, ενώ φαίνεται ότι και ο 47χρονος πατέρας του, ώθησε τους γιους του στην προαναφερθείσα πράξη.
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία, που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης την Τετάρτη το πρωί στο Αγρίνιο. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη στο Αγρίνιο, 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου του σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.
Επίσης, αναζητούνται ο 13χρονος αδερφός του συλληφθέντα και ακόμη ένας δράστης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα των δυο ανήλικων δραστών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε διάπραξη ληστρικής κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο Αγρίνιο, όπου ο 13χρονος με τον άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, ενώ ο 16χρονος τους ανέμενε εξωτερικά της οικίας επιτηρώντας τον χώρο (τσιλιαδόρος).
Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης, όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία με τα άκρα του και τράπηκε σε φυγή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου».
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο