Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Απειλές και τραμπουκισμοί απο γνωστό εργολάβο σε βάρος του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, έξω απο το Δημαρχείο Βόνιτσας!!

            Τους νέους τραμπουκισμούς σε βάρος του καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο αγωνιστής καθηγητής Κώστας Τριαντακωνσταντής. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τριαντακωνσταντής, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, χθες Παρασκευή 23-03-2018 δέχθηκε απρόκλητη φραστική επίθεση από γνωστό ηλεκτροτεχνίτη έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. 
      Να επισημάνουμε ότι η ευθύνη της δημοτικής αρχής είναι τεράστια γι αυτόν τον ηθικό κατήφορο που παίρνει ο τόπος μας και δεν πρέπει να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε Φαρ Ουέστ. Η σιωπή είναι συνενοχή. Η βία γεννά βία κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Δημοτική αρχή οφείλει άμεσα να καταδικάσει το περιστατικό με ξεκάθαρη δημόσια δήλωση.
Αναλυτικά...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 

        Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή 23-03-2018 δέχθηκα απρόκλητη φραστική επίθεση από γνωστό ηλεκτροτεχνίτη έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει το Δ.Σ.
     Επίθεση πεζοδρομιακού επιπέδου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το άτομο μου και απειλές για τη ζωή μου. Είναι η τρίτη φορά που δέχομαι επίθεση από το συγκεκριμένο ηλεκτροτεχνίτη.
          Τονίζω για μία ακόμη φορά. Δεν έχω τίποτε προσωπικό με κανένα εργολάβο, εταιρεία, προμηθευτή του Δήμου και φυσικά ούτε με το συγκεκριμένο άνθρωπο.
        Κάνω κριτική στις πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας και ταυτόχρονα υποστηρίζω τη ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ.
-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη διατηρείστε τη ψυχραιμία σας. 
-Πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα ότι το αξίωμα του Δημάρχου για σας έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2019.
-Οι Δημότες με τη ψήφο μας -αν είστε υποψήφιος- θα σας στείλουμε στην αντιπολίτευση. 
-Τα υπόλοιπα θα ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.
Πληροφορώ τους πάντες:
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


64 σχόλια:

  1. Αισχος Δασκαλε ολα στην φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Distixos den ipatxei kratos giti den ton simazevei ti perimenei i dikaiosini;Aytapagelta o eisageleas na ton desei to exei kanakaneu o kirios.Ntropi kanoun oti theloun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαλακία ειναι που δεν σε έδειρε...μας τα εχεις ζαλίσει τόσο καιρό.αφου εχεις στοιχεία γιατι δεν πας στον εισαγγελέα και κρύβεσαι πίσω ένα blog που δεν έπρεπε να λέγεται xiromero news αλλα anonymo news...παρακαλώ να δημοσιευθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι περιμενουν να γινουν τα ιδια με το παρελθον.Τελικα δεν βαζουν μυαλο εκει στο κρατος.Οταν θα γινει το κακο μετα θα τρεχουν.Μαζεψτετον και στειλτετον στο χωριο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O en logo kirios htan antidimarxos kai kolitos kai protopalikaro me ton simerino dimarxo.Tin epoxi me ta orgia pou o simerinis dimarxos mas elege pos artos itan kirios kai ola itan psemata.Na mas pei o en logo kirios ti eftiakse kai pire tosa lefta.Enas aplos ilektrologos einai.Ektos kai kanei ales eksipiretiseis me to azimioto vevea.Tote na prosexei giati to onoma tou tha to vgazoun ston tako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κανει γουτς-γουτς στις απευθειας αναθεσεις στα ηλεκτρολογικα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δάσκαλε είμαστε δίπλα σου κάνε την δουλειά σου και μην φοβάσαι κανέναν τραμπούκο.Η Δημοκρατία θα νικήσει.Αυτοί έχουν στείλει ήδη τα παιδιά τους μετανάστες και είναι κακομοίρηδες.Τα ονόματα που βλέπουμε είναι δυστυχισμένα.Το τέλος αυτών όλων θα είναι το 2019 με τις νέες εκλογές.Ο τόπος θα ξεβρωμίσει απο την βρώμα.Ερχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς η Βόνιτσα καταλήφθηκε απο"τραμπούκους"😈😈😈😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μυρωδιά ...βόθρου στην ...ΒΟΝΙΤΣΑ...Δυστυχώς και κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής δεν παραβρέθηκα διότι δεν μου έστειλαν πρόσκληση όπως ήταν υποχρεωμένοι. Οπότε για το χθεσινό σκηνικό δεν έχω εικόνα αλλά ήμουνα παρών σε προηγούμενο παρόμοιο. Ως δημοτικός Σύμβουλος το καταδικάζω και προειδοποιώ προς κάθε κατεύθυνση ότι η λογική: "αφήστε μας να φάμε και να πιούμε αλλιώς σας δερνουμαι", δεν θα περάσει... έχουν γνώση οι φύλακες...
    Δημητρης Καραγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πραγματικά δεν σου έστειλαν πρόσκληση το δημοτιδη συμβούλιο ειναι άκυρο ... Ψαξτο λιγο

      Διαγραφή
  11. Κυριε Δήμαρχε Αποστολάκη αναλάβετε τις ευθύνες, προστατεύστε τους δημότες...
    Το περιστατικό στον δημαρχείο και οι τραμπουκισμοί σε βάρος του καταξιωμένου, ασυμβίβαστου καθηγητή Κώστα Τριαντακωνσταντή, αποδεικνύει ότι ο δήμος είναι υπό διάλυση και η τοπική μας κοινωνία μετατρέπεται σε ζούγκλα. Οφείλει άμεσα να διώξει όλους τους τραμπούκους που σιτίζονται απο το δημαρχείο διαφορετικά να παραιτηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δάσκαλε γιατί δεν βγάζεις και πριν το 2014 τι φοβάσαι?? Ποιοι σε βάζουν??? Στο ίδιο καζάνι βράζεις και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ηθικός αυτουργός είναι ο Δήμαρχος και η οικονομική επιτροπή. Σε κάθε συνεδρίαση σχεδόν του Γουρούνα του δίνουν απευθείας αναθέσεις. Εχουν τεράστιες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δρούν με όρους μαφίας και θα πληρώσουν για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριε Καραγιαννη αν δεν πηρατε προσκληση συντρεχουν λογοι ακυροτητας της συνεδριασης.Πραξε τα νομιμα και ασε τα σχολια.Οσο για την δημοτικη αρχη να καταδικασει το γεγονος,πραγμα που δεν εκανε και με τον τραμπουκο της Κατουνας βεβαια,και να θυμαστε κατι...η ολη κατασταση αυτη η παρακμη και το μπουνιδι εναν και μονο βολευει...ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολοι οι δημότες καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Τριαντακωνσταντη. Είναι αδιανόητο, όταν ο αδέκαστος καθηγητής προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του, προς όφελος των δημοτών, να πέφτει θύμα φραστική βίας, απο τραμπούκους. ΚΩΣΤΑ ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέτοιες άθλιες συμπεριφορές μίσους δεν έχουν θέση στη δημοτική αρχή και στη Βόνιτσα.
    Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά.
    Η ανομία βασιλεύει?? Αλωνιζουν οι τραμπούκοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπερα σας!!καταρχην δεν λεει το ονομα για κανεναν [ΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ]που τον απειλη σε δημοσιο χωρο κ οχι αλλου μεταξυ τους!δεν εχει παει στον εισαγγελεα!![ΜΑ ΠΟΤΕ]ΔΕΝ...ΔΕΝ....ΔΕΝ...!!!ηταν σε καποιο συνδιασμο που ο επικεφαλης του κ βεβαια βουλευτης μιας ενδοξης παραταξης της βουλης ΔΕΝ τον εχει πλησιαση Η στηριξη σε αυτα που λεει.ουτε καν η [ΑΝΗΠΑΡΚΤΗ]αντιπολιτευση!!μηπως παιδια κ αναγνωστες του ξηρομερου αυτος ο κυριος εχει ξεφυγη? ενας αντικαρυ!!ευχαριστω !!παρακαλω αν γυνετε να το δημ/τε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Αποστολακης είναι ανίκανος και εκτρέφει, χαιδεύει, ταίζει τους τραμπουκους κοπρίτες. Για ποιά ανάπτυξη μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. στον 3:15 μ.μ.
    Μάθε γράμματα κακομοίρη και μετά κάνεις πολιτικά σχόλια!!! Εύχομαι να μην παθεις ποτέ το ίδιο απο το ταϊσμένο παρακράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ανεξέλεγκτος...ανεξέλεγκτη κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έπρεπε να καλέσετε άμεσα εισαγγελέα,το κάνατε?Τώρα όσο αφορά τον δήμαρχο και την παρέα του δεν βλέπετε ότι εχει δώσει εντολή στον τραμπουκο από την Κατούνα να ενεργοποιήσει και τα άλλα blogs που έφτιαξε,με την βοήθεια από αυτόν από το Ξηρόμερο και φυσικά το πρατήριο,πρόεδρο και κολλητουςαπο την ζαβερδα.Οσοθα πλησιάζουν εκλογές τόσο λάσπη θα πετούν και απειλές όσους είναι αντίθετοι!Χούντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα του σώσει τίποτα θα τους φάει το σκοτάδι.

      Διαγραφή
  23. ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΕΣ[ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΓΙΩΡΓΟ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. στον 3.15 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΟ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ[ΑΛΗΤΗ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΛΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΦΥΡΟ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Δήμος καταφαγε το κράτος και μιλάει..Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παίρνουν χρήματα που δεν τους ανήκουν, βρίζουν, απειλούν, τραμπουκίζουν. Αυτή είναι το ήθος της Δημοτικής αρχής και των παρατρεχάμενων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 12,56 Σας περιμένουν μεγάλες θύελλες. Σιμά κοντά είναι τα Γιάννενα. Αν δεν ξέρεις ρώτα να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το τραμπούκο Γουρούνα μάζεψε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπαλατσούρας. Ήμουν παρών. Συγχαίρω το Κώστα για τη ψυχραιμία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θρασέψανε τελείως. Αυτά τα καμώματα είναι της Σικελίας που δυστυχώς οι διοικούντες το Δήμο τα εφαρμόζουν και εδώ. Είστε βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζετε ότι θα σταματήσει ο Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εσει πουσε άντρας και λες μην σκιση το καλσόν βγες με όνομα και πέστο αλλά όλοι κότες ανονιμα καταδικάζετε τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΣΤΟΥΠΕΣ ΚΛΠ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θυγετε η τιμή στο συγκεκριμένο εργολαβο. Από ξυπολητο ανθρωπακι. Έγινε μέγας Κ τρανος μακριά από νέο πλούτο Κ παλιά πόλη..... Λένε στο χωριό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απο τα πολλά ξαφνικά λεφτα καιγεται ο εγκέφαλος. Τρανο παραδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τελικά κώστα είναι τίτλος τιμής να σε βρίζει αυτός ο ρεζίλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΩΣΤΑ βγάλε στον αέρα πόσα έχει εισπράξει αυτός ο Τραμπούκος απο τον δήμο. Φήμες λένε ότι έχει ξεπεράσει τις 250.000 χιλιάδες ευρώ!! Η κατρακύλα δεν έχει τέλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η παρεα του.Να παει στο χωριο του για μαγκες το σουργελο.

      Διαγραφή
  38. Και όμως τον ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εμεις τον γουρουνα!!!!! Ο αποστολακης τα γνωρίζει όλα αυτά και τον καλύπτει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παλιό ΠΑΣΟΚ...τραμπούκοι κλέφτες λωποδύτες που βούλιαξαν το κράτος.Σκουρλέτη απλή αναλογική 100% και δήμευση τις περιουσίας όλων αυτών των πιράνχας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η συμπεριφορά σας κύριε Τριαντακωνσταντη οθει σε αυτές τις δικαιολογηνενες συμπεριφορές απλών πολιτών. Τα προβλήματα σας να σας τα λύσει ο εισαγγελέας. Καμία δημοτική αρχή δεν είναι υπεύθυνη για την συμπεριφορά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νίκο Λιάπη ετοιμάσου για την Δημαρχία.Εσύ μόνο θα καθαρίσεις αυτή την μπόχα της Βόνιτσας.Η ιστορία γράφετε μόνο μια φορά.Δυνατά και οι πολίτες θα σε στηρίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Γουρουνας τα δούλεψε δουλέψτε και εσείς που σχολιαζεται ο γουρουνας είναι παρών και ότι ώρα νάνε σε ζιμνιες του Δήμου άντε τώρα το παραξιλοσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Tρέμουν από τα δημοσιεύματα του Κώστα. Έχει πέσει γκρίνια μεταξύ τους για τη μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. τι θέλει να μας πεις με όλα αυτά κ. Τριαντακωνσταντή; Από τη μια λες δεν έχεις κάτι με κανένα <> και από την άλλη <> Οι "πονηρές" απευθείας αναθέσεις εΐναι "πονηρές" αμφίδρομα! Με αυτά μπορούμε να υποθέσουμε οτι ο Αποστολάκης κάνει κατί άλλο; Αρχίζεις να κουράζεις. Διαπλεκόμενους και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ορισμένοι προσπαθούν να κρυφτούν πισω από το δακτυλό τους με εκφράσεις (αν έχεις στοιχεία να πας στον εισαγγελέα) αλλά έχουν παχύνει τόσο πολύ που πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν.Το δυστύχημα είναι ότι δεν υπάρχει ελπιδα γιατί αυτοί που ασχολούνται ενεργά είναι της ίδιας συνομοταξίας(πάντα υπαρχουν εξαιρέσεις).Οσο οι δημότες θα αποφασίζουν με ιδιοτέλεια για το ποιόν θα ψηφίσουν(κάτι μας είπες τώρα)τόσο θα υπάρχουν αυτοί που θα εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας (αδιαφορια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η κυρια καρελου που ηταν παρων στο περιστατικο τι λεει της αρεσε το ολο σκηνικο τι εχει να πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χαρη στην κυρια καρελου και τον μπαλατσουρα δεν ειδαμε τα χειροτερα χτες πριν το δημοτικο σιμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το ΣΔΟΕ ΑΑΔΕ και λοιπες αρχες να παρεμβουν και στην διοικηση του δημου και στους εργολαβους και τοτε θα δουμε πως καποιοι που δεν ηξεραν το καφενειο και ειχαν καταθεσει ακομα και τις πινακιδες και πηγαιναν με τα ποδια τωρα εγιναν μαγκες ακους φραδελο κατσαμπιρη γιατι κυριοι ξερετε ποσοι σαν εσας εχουν περασει απο τον δημο εκατονταδες κανενας δεν ειναι για παντα και τοτε θα εισπραξετε την αξια σας απο την κοινωνια.Σας δωσαμε μια ευκαιρια και μας προδοσατε.Οσο για τον καρυ ο κοσμος ξερεΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΠΑΚΑΛΟΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΙΑ ΣΤΑΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΒΕΡΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βελισάριος Σαπέλας25 Μαρτίου 2018 στις 9:16 π.μ.

    Πολύ ανωνυμία κύριοι! Τουλάχιστον ο κ.Τριαντακωνστατής έχει το θάρρος να εκτίθεται. Οι υπόλοιποι που τόσο εύκολα πετάτε ότι σας έρχεται, θετικό ή αρνητικό, γιατί κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία; Βελισάριος Σαπέλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ε. ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΜΑΣ (ΚΑΡΕΛΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΜΑΣ (ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ) ΣΩΘΗΚΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ , Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. H δημοτική αρχή και τα εξαπτέρυγα της έχουν γίνει επικίνδυνοι για το τόπο μας. Οι τραμπούκικες αυτές ενέργειες επτά τον αριθμό εναντίον του Κώστα μας παραπέμπουν σε εποχές φασιστικής και μαφιόζικης νοοτροπίας. Κώστα καλή δύναμη και περιμένουμε την επόμενη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 272.000 ευρώ έχει πάρει με απευθείας αναθέσεις ο Γουρούνας. Δήμαρχε , Λάκια Στούπα και οι υπόλοιποι αυτό λέγεται πάρτι. Λέγεται πλουτισμός και ξεδιάντροπη μοιρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κώστα βγάλε όλες τις βρωμιές τους στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εκείνο το ον που λέγεται φερεντινος που είναι;Αν περιμένει από τον Καραγιάννη να τον βγάλει δήμαρχο γελάστηκε.Η ο Καραγιάννης θα φυγή γιατί εκεί που είναι χαραμίζεται η θα είναι άλλος υποψ δήμαρχος η την κοπαναμε εμείς που στηρίξαμε Καραγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στον 9 46 θελω να σου πω φιλαρακο οτι η καρελου ειναι πραγματικα μπουμπουλινα τωρα οσο για τον μπαλατσουρα δεν ξερω τωρα οσο για την προσφορα της στο δημο ελα να δεις οσο για την κονομα ελα κ εσυ να παρεις τα μισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κύριε Σαπελα μην γίνεσαι σιαπερα.Οταν έρθει η ώρα της κάλπης θα τα θυμηθούμε όλα .Και μην ξεχνάς πως και τότε δεν ψηφίζουμε φανερά.Καλύτερα που γίνεται κριτική ανώνυμα.Λες την.αποψη σου χωρίς το φόβο να σου δημιουργήσουν προβλήματα οι κάθε είδους τραμπούκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Όλοι μαζί να φύγει αυτή η βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Στον 9 46 ναι κανεις λαθος και μεγαλο μαλιστα αν εσυ εχεις στοιχεια φερτα επωνυμα οχι κρυμμενος πισω απο την μασκα σου και οσο το αν εχουν κανει προσφορα στο δημο ξερουμε και βλεπουμε στραβοι δεν ειμαστε πες μας και εσυ το τι εχεις προσφερει στο δημο στο ξαναλεω επωνυμα ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν θα αφήσουμε να μετατρέψουν το Δήμο σε Σικελία. Θα τους στείλουμε στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο