Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Διάλεξη Ανδρέα Κυράνη: «Χτίζοντας ένα ξενοδοχείο στον Μύτικα» (βίντεο)

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

         Το "Κίνημα Άρδην" διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Η τρίτη συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ώρα 07:00 μ.μ., με θέμα: «Χτίζοντας ένα ξενοδοχείο στον Μύτικα».
Aρχιτεκτονική • Μαστορική • Παραγωγικό Όραμα.
Ομιλητής: Ανδρέας Κυράνης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ, στον χώρο πολιτικής και πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής», Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα.....

ΔEITE ΒΙΝΤΕΟ...
...................................


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Αυτές τις επενδύσεις χρειάζεται ο τόπος μας για να δει επιτέλους την πολυπόθητη ανάπτυξη.
        Δυστυχώς ο δρόμος αυτός πρέπει να είναι, δηλαδή πρώτα οι ιδιώτες να κάνουν κινήσεις, να επενδύσουν, να ρισκάρουν και μετά ίσως ''ξυπνήσουν'' οι τοπικοί μας άρχοντες και πράξουν το καθήκον τους, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Η τοπική διοίκηση έχοντας όραμα για τον τόπο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και οι ιδιώτες να έρχονται κατόπιν να επενδύουν.
       Φυσικά όταν μιλάμε για δημιουργία προϋποθέσεων, μιλάμε για όλες εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες για να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη και που ως τώρα με εγκληματική αμέλεια δεν έχουν προχωρήσει, αλλά τώρα σιγά σιγά φαίνεται κάποιες να δρομολογούνται και για κάποιες δυστυχώς έχουμε μόνο σκοτάδι.
       Βιολογικός Μύτικα, Κανδήλας και Βάρνακα, μαρίνα Μύτικα, επέκταση σχεδίου πόλης Μύτικα και εφαρμογή υφιστάμενου σχεδίου, αξιοποίηση παραλίας 3,5 χιλιομέτρων από Μύτικα, Παλιόβαρκα Αρχοντοχωρίου ως και Ξενοδοχείο «Θεσμός», νέο κτίριο Κ.Υ. Μύτικα, νέο κτίριο Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα κ.α. Αυτές είναι κάποιες από τις υποδομές που έχουμε ανάγκη με το βλέμμα στο μέλλον και όχι με μίζερες λογικές του παρελθόντος και του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
       Δείτε εδώ παλαιότερο μας αφιέρωμα στην συγκεκριμένη μεγάλη τουριστική επένδυση.

http://mytikaspress.blogspot.gr/
http://ardin-rixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο