Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ποινική δίωξη σε τρεις υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, για το θάνατο μοτοσικλετιστή από πτώση σε λακκούβα στο δρόμο Αστακός-Μύτικας στο ύψος της Αγριλιάς

    Αυτή είναι η λακκούβα στην οποία έπεσε και σκοτώθηκε ο 53χρονος Πρεβεζάνος Κώστας Μπάλλας στο δρόμο από Αστακό προς Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας πριν από τρία χρόνια, στο ύψος της Αγριλιάς. 

               Ο εισαγγελέας Λευκάδας άσκησε δίωξη στους υπαλλήλους της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, για το θάνατο του ψαρά Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα πριν από τρία χρόνια. Όπως είχαμε γράψει το ατύχημα έγινε με την ομάδα της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας που είχαν πάει εκδρομή στο Μεσολόγγι και επέστρεφαν από τον Αστακό. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
          Όλη η ομάδα του συλλόγου μοτοσικλετιστών είχε πει τότε ότι άδικα σκοτώθηκε ο πολύ αγαπητός 53χρονος Πρεβεζάνος, από μία τεράστια λακκούβα στη μέση του δρόμου στο τέλος της μεγαλύτερης ευθείας του δρόμου, χωρίς πινακίδα και χωρίς σήμανση. Ένας θεός ξέρει πόσα χρόνια είχε η λακκούβα αυτή στην κατάσταση που σας δείχνουμε και όλοι περίμεναν ποιος θα  πέσει μέσα να σκοτωθεί. Και έπεσε ο 53χρονος Πρεβεζάνος που δεν ήταν από εκεί και είχε πάει μία και μοναδική φορά εκδρομή.....



         Τρία χρόνια από το θάνατό του, τελικά μετά από αγώνα που ξεκίνησε η οικογένειά του, ο Εισαγγελέας Λευκάδος κατηγορεί 3 υπαλλήλους της περιφέρειας ότι ευθύνονται γιατί άφησαν τον δρόμο σε αυτή την άθλια κατάσταση. Το δικαστήριο ήταν να γίνει την προηγούμενη βδομάδα στη Λευκάδα αλλά τελικά αναβλήθηκε γιατί δεν μπορούσε να πάει ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.
      Ούτε τα δικαστήρια μπορούν να κάνουν τίποτε όταν το κράτος αδιαφορεί, λίγο μετά το ατύχημα, η περιφέρεια προσπάθησε να φτιάξει πρόχειρα τη λακκούβα.  Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Κώστας, δεν θα είχαν κάνει τίποτε. Έπρεπε να σκοτωθεί ο ένας άνθρωπος για να ευαισθητοποιηθούν.

       Σας δείχνουμε λοιπόν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα πως έγινε πάλι ο ίδιος δρόμος.


         Αυτή είναι η κατάσταση και το κράτος που έχουμε. Μία απλή βόλτα του συλλόγου μοτοσικλετιστών κατέληξε σε τραγωδία. Ποτέ κανένας δεν ξέρει τίποτε και κανένας δεν ευθύνεται για τίποτε. Όταν γίνει το κακό τρέχουμε να το κουκουλώσουμε και μετά από 10 μέρες δεν ξέρει κανένας τίποτε.
           Ο δικηγόρος της οικογένειας του Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα, Απόστολος Τάσσης μας ενημέρωσε ότι για να αποδοθούν ευθύνες δεν αρκεί μόνο η δίωξη του εισαγγελέα αλλά πρέπει να βγει και η απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: 
lefkadaonline.gr
http://www.agriniopress.gr/

Οι 2 πρώτες ΦΩΤΟ είναι απο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ



6 σχόλια:

  1. Παντα αυτο το τοπο ...την Ελλαδα τη Κυβερνουσαν Αδιαφοροι Συμφεροντολογοι Κομματοσκυλα.
    Το θεμα τους ηταν ενα....ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    Το λαο θα κοιταζαν; ειχε και εχει κοστος.
    Εντιμος πολιτικος ειναι αυτος που ενω εχει χρημα και ασχολειται με την πολιτικη
    φευγοντας δεν εχει μια.....Υπαρχει σημερα κανενας; ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ.
    Δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων.Το κακο ειναι οτι χανονται ζωες....
    .....και με το υπαρχων πολιτικο κατεστημενο εχουμε χαση προς το παρον την
    Εθνικη μας Αξιοπρεπεια και ισως Αυριο κατι αλλο.Θα μας σωσουν ποιοι; οι Κασιδιαρηδες;
    Ο Κυριακος; Ο Αλεξης; Η Φωφη; ΗΜΑΡΤΟΝ.
    Τι δεν καταλαβαινουμε; οτι ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί συν αναγνώστες μεμονωμένα δεν γίνεται τίποτα...και στον εισαγγελέα δεν έχει νόημα να πηγαίνεις μετά απο θανατηφόρο τροχαίο...τι να το κάνεις για να μην σκοτωθεί άλλος;;Η παραμικρή φθορά στο οδόστρωμα πρέπει να καταγγέλλετε διότι αυτά τα χρήματα αγαπητοί μου τα έχουμε ήδη πληρώσει όπως πληρώνουμε και τους υπαλλήλους της εκάστοτε περιφέρειας και δήμου. Αν πηγαίναν 500 άτομα με δικηγόρο στον εισαγγελέα που θα έφτανε το θέμα;μόνο σε ένα απλό δικαστήριο όπου πάνε μόνο υπάλληλοι;;Οι υπάλληλοι θα καταθέσουν ότι δεν δόθηκε πολιτική εντολή να γίνει μια μελετη παρεμβαση συντήρηση κ.τ.λ..Το μπαλάκι θα πάει πολιτικά...θα πουν οτι δεν υπάρχουν λεφτά...θα επιδικαστεί μια αποζημίωση και...γυρνάει ο άνθρωπος πίσω η έγινε κανονική παρέμβαση και δεν τρέμουμε όλοι μας όταν περνάμε;;Σκεφτείτε το και πράξτε...ξέρω δύσκολοι καιροί για μηνύσεις κοστίζει βλέπετε για να βρει κάποιος το δίκιο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια στον κ εισαγγελεα
    και απο σημερα και περα ολοι να καταφευγουμε στη δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστος ο φιλος 9.30 με λιγα λογια καλυτερα το ¨΄προλαμβανειν παρα το θεραπευειν΄΄.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΙΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΗΝΗ.ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΙΣ [ΕΤΡΕΧΕ.ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ.ΑΣ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ Η ΖΩΝΗ]ΚΑΙ ΛΥΠΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΤΥΑΡΓΕΣ ΠΙΣΑ.ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον εισαγγελέα .Που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος;Και πάλι μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο