Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του δευτεραθλητή: Μεδεών Κατούνας - Ακαρνανικός Φυτειών -ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5μμ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

     Αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του δευτεραθλητή για Μεδεών Κατούνας και Ακαρνανικό Φυτειών, αύριο Σάββατο 31.3.2018 στις 5.00μμ στο γήπεδο Κατούνας....

          Όπως προβλέπει ο κανονισμός η Μεδεών Κατούνας που κατέλαβε την 2η θέση στην κανονική περίοδο με 47 βαθμούς, θα αγωνιστεί με το σωματείο του Ακαρνανικού Φυτειών που κατέλαβε την 3η θέση με 46 βαθμούς, στην κανονική περίοδο στον ίδιο όμιλο, για την ανάδειξη του δευτεραθλητή. 
      Ο αγώνας θα είναι μονός και θα διεξαχθεί στην έδρα του σωματείου που κατέλαβε την καλύτερη θέση (Μεδεών Κατούνας) την κανονική περίοδο και ο νικητής αναδεικνύεται δευτεραθλητής. Σε περίπτωση ισοπαλίας δευτεραθλητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο, δηλαδή η Μεδεών Κατούνας. 
       Η Ομάδα της Κατούνας έχει το πλεονέκτημα και κυνηγά δυο αποτελέματα νίκη ή ισοπαλία, ενω οι Φυτείες θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να πάρουν τη δεύτερη θέση.
       Να ευχηθούμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος.....



   Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τη Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 17:00 σε αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ των δευτεραθλητριών ομάδων καθώς και των τριταθλητριών, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν σε ένα γύρο σε ουδέτερα γήπεδα με χλοοτάπητα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο