Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αποκάλυψη-σοκ για την Λαγούδη: Εδωσε μάχη με τον δολοφόνο της

  Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

         Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής μιλώντας στην «Espresso» χαρακτήρισε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη χήρα στις 8 Ιανουαρίου,  πεδίο μάχης:
     «Μέσα στο χρυσαφί Ford Ka γινόταν ένας χαμός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ταουξής, προσθέτοντας: «Υπήρχαν ένα σωρό πεταμένα αντικείμενα από δω κι από κει, μπροστά, πίσω, δεξιά κι αριστερά. Ένας χώρος που μαρτυρά ότι υπήρξε αντίδραση και αντίσταση από την πλευρά της άτυχης Ειρήνης, απέναντι στους δολοφόνους της. Σκηνικό που δείχνει ότι η 44χρονη τα έβαλε με άτομα που οι δυνάμεις τους υπερτερούσαν έναντι των δικών της»...........



        Συνεχίζοντας τόνισε: «Στο πατάκι του συνοδηγού βρέθηκαν πεσμένα τα γυαλιά της, στα πίσω πατάκια ήταν σκορπισμένα κέρματα ενώ έξω από το όχημα στο έδαφος βρισκόταν μία πιστωτική κάρτα της. Αν η Ειρήνη έβαλε φωτιά μόνη της, πως εξηγείται το ότι βρέθηκε αιθάλη στο εξωτερικό μέρος; Κάποιος, λοιπόν, έβαλε τη φωτιά και κατόπιν άνοιξε την πόρτα για να βγει με αποτέλεσμα να λερωθεί με καπνιά οι πόρτες στο εξωτερικό μέρος τους».
        Αναφορικά με μπιτόνι του πετρελαίου και το μυστήριο γύρω από αυτό, ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών, είπε: «Το πτώμα του μπιτονιού βρέθηκε στην πίσω εταζέρα και το μπιτόνι στο μπροστινό τμήμα του ΙΧ. Κι επίσης, είναι άξιο απορίας, το πως μία λεπτή γυναίκα που ζύγιζε 45 κιλά, σήκωσε ένα βαρύ μπιτόνι που περιείχε 20 λίτρα πετρελαίου;», διερωτήθηκε. 
      Στο μεταξύ, τα πατάκια του αυτοκινήτου ήταν σαν καινούργια, σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε στην «Espresso» ο κ. Ταουξής, εξηγώντας πως παρά τη φωτιά δεν κάηκαν.

http://www.eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο