Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Πανηγύρι" απ’ ευθείας αναθέσεων στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ!! -Προκαλείτε τους Δημότες, σταματήστε τη κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος!

      -Η κατάσταση «έχει ξεπεράσει κάθε όριο». Για σήμερα έχουμε Γενικό Σύνολο δαπάνες 47.088 ευρώ.
    -Σε ότι αφορά τα σημερινά ποσά προκαλούν. Προκαλούν τη νοημοσύνη των Δημοτών. Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα, 600 ευρώ για καραμέλες και ζαχαρωτά, 120 κιλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, 4.898 ευρώ η αμοιβή για τη καλλιτεχνική ερμηνεία του κ. Παπαϊωάννου Θεόδωρου, απίστευτα ποσά για αναψυκτικά: πχ 460 ευρώ για 25 παιδιά και τις μανάδες τους.  Δεν συνεχίζω. Η αγανάκτηση μου και η δική σας είναι δεδομένη και αιτιολογημένη. 
      -Τα ποσά αυτά σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης προκαλούν. Δεν μπορεί να ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα με αυτό τον τρόπο και οι πόλεις και τα χωριά να είναι εγκαταλελειμμένα στη τύχη τους. Οι πλειοψηφίες που σχηματίζονται στα Δ.Σ. δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα. Αυτή δεν είναι χρηστή διοίκηση. 
   -Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να συμβάλλουν αποφασιστικά στο σταμάτημα αυτής της απαράδεκτης πολιτικά, δεοντολογικά, ηθικά πολιτικής. Γύρω σας υπάρχει φτώχεια. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ; 
*****************

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
    Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
************
Ερωτώ το Πρόεδρο του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελή Αποστολάκη: 
 -Πόσα χρηματικά εντάλματα δαπανών εκδώσατε κατά τη διάρκεια στη θητεία σας και πόσα από αυτά στείλατε για έλεγχο στον Επίτροπο και γιατί;

Αγαπητοί Αναγνώστες
  Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβούλιου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης από το Φλεβάρη του 2017 και μετά έχει ως εξής. Πρόεδρος ο κ. Παντελής Αποστολάκης, Αντιπρόεδρος η κα Βέμη – Καρέλου Αθηνά, μέλος του ΔΣ ο κ. Φραδέλος Κων/νος, μέλος του ΔΣ η κα Κρητικού Ευτυχία, μέλος του ΔΣ ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος (τα πέντε αυτά  μέλη προτάθηκαν από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα), μέλος του ΔΣ η κα Μπουμπούλη- Φραγκογιάννη Αφροδίτη και μέλος του ΔΣ ο κ. Σαλοδημήτρης Παναγιώτης (τα δύο αυτά μέλη προτάθηκαν από τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο Ευθύμιο και την δημοτική του ομάδα).
        Οι παιδικοί σταθμοί που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο Δήμο μας είναι πέντε, στη Βόνιτσα, στο Μοναστηράκι, στο Δρυμό, στη Κατούνα και στη Πάλαιρο. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών  στους 5 Παιδικούς Σταθμούς είναι 158.
      Τονίζω για μία ακόμη φορά να ιδρυθεί ΑΜΕΣΑ Παιδικός Σταθμός στη Πλαγιά.........


       Συνεχίζουμε σήμερα την ενημέρωση σας για δαπάνες που έγιναν στο πλαίσιο διαφόρων εκδηλώσεων: 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ  ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ το έτος 2017
ΣΥΝΟΛΟ 1: =  6.460 ΕΥΡΩ
****************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
ΔΑΠΑΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ το έτος 2017
ΣΥΝΟΛΟ 2: = 8.540 Ευρώ
**********

ΔΑΠΑΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ το έτος 2017 (6ΨΦΖΟΛΧΖ-3ΝΒ)
ΣΥΝΟΛΟ 3: = 9.088
***********
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
      Σύμφωνα με την  ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας την 13-01-2018  (παρόντες κ. Αποστολάκης Παντελής, κα Βέμη-Καρέλου Αθηνά, κ. Φραδέλος Κων/νος, κ. Γούδας Μιχάλης, κα Μπουμπούλη- Φραγκογιάννη Αφροδίτη και απόντες κ. Κουτιβής Ευάγγελος, κα Κρητικού Ευτυχία) έχουμε:

ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2018
ΣΥΝΟΛΟ 4: = 23.000 ΕΥΡΩ

Αναλυτικά στοιχεία για τις δαπάνες αυτές δεν γνωρίζω. Θα τα μάθετε προσεχώς.

Για σήμερα έχουμε Γενικό Σύνολο:
6.460 +8.540+ 9.088 +23.000 = 47.088 ευρώ
**********

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
      Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα κατασπαταλούν προκλητικά το δημόσιο χρήμα σε πανάκριβες απευθείας αναθέσεις πέρα από κάθε ανάγκη και λογική. Η πολιτική αυτή έχει σα στόχο να δημιουργούν αισθητή την παρουσία τους ελλείψει αναπτυξιακού έργου. Δεν είναι μόνο αυτή η σκόπευση τους. Σιγά- σιγά θα αποκαλυφθούν όλες οι σκοπεύσεις τους. Η βασική και μοναδική επιδίωξη τους είναι Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ. 

      Στο ερώτημα, να γίνονται ή να μην γίνονται εκδηλώσεις,  η απάντηση μας είναι σαφής και καθαρή:
    -Βεβαίως να γίνονται εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις που γίνονται στους Παιδικούς Σταθμούς και γενικότερα στις σχολικές μονάδες γίνονται πρωτίστως για παιδαγωγικούς σκοπούς και ακολουθεί η ψυχαγωγία, η κοινωνικοποίηση, η μάθηση, ο προβληματισμός.
      Δεν προέχει η κατανάλωση εδεσμάτων, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ. Και γενικότερα όπως θα τονίσουμε για τις άλλες εκδηλώσεις σε άλλα δημοσιεύματα προέχει η πολιτιστική προσφορά μέσω αυτών των εκδηλώσεων και όχι οι μπύρες, οι προβατίνες, τα άλογα, τα χαμηλού επιπέδου πανηγυρικά. Για αυτά θα πούμε περισσότερα προσεχώς.

    -Σε ότι αφορά τα σημερινά ποσά προκαλούν. Προκαλούν τη νοημοσύνη των Δημοτών. Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα, 600 ευρώ για καραμέλες και ζαχαρωτά, 120 κιλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, 4.898 ευρώ η αμοιβή για τη καλλιτεχνική ερμηνεία του κ Παπαϊωάννου Θεόδωρου, απίστευτα ποσά για αναψυκτικά πχ 460 ευρώ για 25 παιδιά και τις μανάδες τους. Δεν συνεχίζω. Η αγανάκτηση μου και η δική σας είναι δεδομένη και αιτιολογημένη.  
       Συνεπώς ναι στη πραγματοποίηση λιτών εκδηλώσεων, όχι στη προκλητική και όχι μόνο κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος.

       Τα ποσά αυτά σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης προκαλούν.  Δεν μπορεί να ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα με αυτό τον τρόπο και οι πόλεις και τα χωριά να είναι εγκαταλελειμμένα στη τύχη τους.  Οι πλειοψηφίες που σχηματίζονται στα ΔΣ δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα . Αυτή δεν είναι χρηστή διοίκηση. 
       Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να συμβάλλουν αποφασιστικά στο σταμάτημα αυτής της απαράδεκτης πολιτικά, δεοντολογικά, ηθικά πολιτικής. Γύρω σας υπάρχει φτώχεια. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ; 
************
Aγαπητοί Συνδημότες
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

68 σχόλια:

  1. Δεν ντρέπεστε να κυκλοφορείτε. Αίσχος και ντροπή . Αυτά τα χρήματα έφαγαν και ήπιαν 158 νήπια και οι μανάδες τους; Σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα περισσότερα από αυτά τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 600 ευρώ παίρνω το μήνα. Ντροπή σας ρε που αγοράσατε 600 ευρώ καραμέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρχαρίες και ακρίδες πέσανε πάνω στο δημόσιο χρήμα. Θα καθίστε στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 800 ευρώ για παγωτά και γλυκίσματα . Νέρωνα γύρνα τα λεφτά στο ταμείο και πάψε να το παίζεις ........ Θα απολογηθείς για όλα όσα έχεις κάνει. Στη συνέχεια καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα κατάλαβα γιατί πήραν λογιστή από το Αίγιο. Για να κρύψουν αυτά τα αίσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθηνά σου είπα να παραιτηθείς από το Κέντρο. Δεν με άκουσες. Τα χρήματα που πληρώσαμε για τις εκδηλώσεις των Παιδικών σταθμών είναι πέρα από κάθε λογική. Τι συμβαίνει; Παραιτήσου από το Κέντρο και ζητά συγνώμη από τους Δημότες. Μην παίζεις σε παιχνίδια άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Νέρωνας έβαλε φωτιά στην Αρχαία Ρώμη. Ετούτος έβαλε φωτιά στα χρήματα των Δημοτών. Μπόχα, βρώμα και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α και κάτι ακομη πρώτου σχολιάζεις επώνυμα στο face να ρωτάς , τουλαχιστον εσυ που συνεργάζεσε και παίρνεις εδώ και τρία χρόνια λεφτά από τον Δήμο.Πάρταααα Βόνιτσα...

      Διαγραφή
  8. Γιώργο διώξτους όλους. Διαφορετικά σε κρατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Daskale telika lefta iparxoun.Nai stis ekdiloseis pou lete kai eseis ala edo milame gia orgia.To parti sinexizete.Filoi mou opos leei kai o daskalos irthe i ora kapoioi na plirosoun gia ta petamena lefta ta dika mas.Aisxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπαλάφα ο Παιδικός στη Ζαβέρδα έχει 23 παιδιά. 'Ελεος τι ποσά είναι αυτά; Tη δόξα Μπαλάφα πολλοί μίσησαν τα ευρώπουλα ουδείς. Εκτός και υπογράφεις μόνο και άλλοι τα παντελονιάζουν. Θα φανεί. Πάντως έχεις τεράστιες ευθύνες. Ξεκαθάρισε τη θέση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μετάγινε . Για χαρτοπέτσες και πλαστικά ποτήρια 900 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαπλοκή-διαφθορά-κλοπή του δημοσίου χρήματος. Πως τα ανέχεστε όλα αυτά και δεν αντιδράτε καιθαροί δημοτικοί σύμβουλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ Ό ΝΕΡΩΝΑΣ ΣΕ ΨΆΧΝΕΙ ΝΑ ΣΟΎ ΔΏΣΕΙ ΚΑΡΑΜΈΛΕΣ....ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΊΣΑΙ ΕΔΏ ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝΕ Η ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γύρω στα 5000 ευρώ πληρώσαμε το μάγο. Μόνο μία λέξη ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Τριαντακωνσταντη είστε πολύ κακός. Απορώ που θα σας οδηγήσει αυτή η κακία... Κρίμα. Μια μαθήτρια σας από όταν διδασκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορω γιατι το λες αυτο μαλλον δεν τον γνωριζεις καθολου γιατι ο δασκαλος ειναι ενας ανθρωπος με αρχες και ενας απο τους καλυτερους μαθηματικους που εχω συναντησει αν οχι ο καλυτερος.

      Διαγραφή
  16. Ο Σπαθάρης έφυγε από τη ζωή , μείνανε πίσω όμως οι μασκαράδες και οι καραγκιόζηδες που μαδάνε το χρήμα των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φαγανες βονιτσας και ξηρομερου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεωργόθοδορε, Λάκια,κλπ τελειώσατε πολιτικά, σας περιμένει συντριβή αν κατεβείτε ξανά στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εποπτικά μέσα ζαρκαδουλα. ας μου απαντήσει κάποιος τη εποπτεύει η κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δάσκαλε γιατί απορείς με της δαπάνες 120 κιλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες και καραμέλες. Καλά χρειάζεται και συζήτηση για το ποιος τα έφαγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πράξη ταπείνωσης του κάθε δημότη: Από τη μια αρπάζουν το ψωμί από τα χρήματα των δημοτών και από την άλλη τρωνε 10-20 άτομα εργολάβοι και προμηθευτές με χρυσά δόντια.
    Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλα αυτος ο Κτιστης ποσα εχει κονομησει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11,36 μμ Για σένα αγωνίζεται ο Κώστας. Αν δεν το καταλαβαίνεις τότε κρίμα για σένα και το τρόπο που σκέφτεσαι. Εσύ πιστεύεις ότι αυτές οι δαπάνες είναι πραγματικές; Aν ναι τότε καλή σου πορεία στη ζωή σου. Κάποια στιγμή θα τον θυμηθείς το δάσκαλο. Φρόντισε να μην είναι πολύ αργά. Εκτός αν και συ μετέχεις στο μέλι. Τότε λυπάμαι 100 φορές για σένα. Δάσκαλε βγάλτε όλα και για όλους στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν τρώνε μόνο οι εργολάβοι και οι προμηθευτές. Για να γίνονται ρεζίλι με αυτό το τρόπο οι αιρετοί συμμετέχουν και αυτοί στο μεγάλο φαγοπότι. Και φυσικά πρώτος και καλύτερος ο Δήμαρχος. Μερικοί εργολάβοι και προμηθευτές το λένε ανοιχτά. Αν δεν τους κόψουμε εικονικά τιμολόγια δεν μας δίνουν δουλειές. Βρωμιά γενικώς επικρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδα οτι ηΦιλαρμονικη πηρε 1700 € για Χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις ,εμεις πηραμε μονο 1150€ ευχαριστω

      Διαγραφή
  25. ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ ΣΕ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΕΊΠΕΣ ΌΤΙ ΌΝΤΩΣ Ό ΔΉΜΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΛΈΧΘΗ ΚΑΙ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΉΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΏΡΗΣΗ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΠΟΤΈ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙΣ ΘΈΛΩ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε κατάλαβαν όλοι παντελή και ζηλεύουν βάλε μεγαλύτερο ταψί για την πίτα για να μειώσεις τους εχθρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλλά άκου τι είπε η υπεύθυνη της φιλαρμονικής Βόνιτσας . Ότι υπήρχε δαπάνη 1700 ευρώ . Δηλαδή η Βρακατσέλη έφερε το τιμολόγιο της και κόψαμε στην φιλαρμονική γραμμάτιο 1700 ευρώ ( η μόνη που μπορει να το εισπράξει είναι αυτή ). Γράφει μετά ότι η φιλαρμονική εισέπραξε και έβαλε στο ταμείο της φιλαρμονικής 1150 . Άρα τα υπόλοιπα ή τα έδωσε σε εμένα ή τα κράτησε η ίδια . Απίστευτο......Ορίστε χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 40 ευρω το κιλό μελομακαρονα και κουραμπιέδες ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φανταστείτε τι έχουν κάνει στις συντηρήσεις γηπέδων, παιδικών σταθμών. Κώστα όλα στη φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νέρωνα ποιος είναι ο γραφικός και ο τρελός του χωριού; Κοίτα στο καθρέπτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παραιτηθείτε και οι τρείς. Μας έχετε κάνει ρόμπα όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. γιατι δεν λετε για τα πιοτα στις εκδηλωσεις πριν το 2014 και για τα ποσα που ειχαν σπαταληθει αντιστοιχα? τι φοβαστε? ετσι κι αλλιως θα βγουν στη δημοσιοτητα ειτε τα δημοσιευσει αυτο το μπλογκ ειτε καποιο αλλο. ας μην δημοσιευουμε μονομερως τα σχολια παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. nomizo oti den mas ta lete ola kurie triantakonstanti. gia peste mas kai posa kataspatalithikan tin proigoumeni dimotikh periodo gia ekdiloseis. theloume na exoume pliri eikona gia sigkrisi prin psifisoume gia dimarxo. allios tha psifisoume ton kurio liapi ki as einai syriza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι πονας που γραφει τις αληθειες.Κατσε στα αυγα σου και μην ασχολησε με τα κοινα αν φοβασε το κραξιμο φιλε.Τραβα στην σπηλια σου.Δημοκρατια εχουμε και θα διαβαζουμε οτι θελουμε εμεις οι αναγνωστες.Κουμαντο στο σπιτι σου.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα μας έκανες κ γελάσαμε. Τρολαρεις φαντάζομαι!

      Διαγραφή
    3. Δεν τρολαρουμε καθολου μην εισαι βλακας και λες πραγματα το 2018 που ειναι χαμηλου επιπεδου και εποχών περασμενων και άγριων.

      Διαγραφή
  35. Κάνε λίγο υπομονή 2.04 .Δημήτρης Καραγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάποιο στέλεχος της Φιλαρμονικής δήλωσε ανώνυμα ότι από τα 1700 ευρώ που κόπηκαν ότι πήραν μόνο 1150 ας με πάρει ένα τηλέφωνο να μου το επισημάνει....καραγιαννης Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η σαπίλα είναι μεγάλη και το φαγοπότι χοντρό. Μπράβο Κώστα για την ενημέρωση που μας κάνεις. Δεν ξέραμε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο τραμπούκος από τη Κατούνα αν δεν κολατσίζει και αυτός να βγεί να το πει ή να παραιτηθεί. Διαφορετικά... το μέλι..... είναι γλυκό και αφράτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος εκανε το Αθηνα -Κατουνα Κυψελη -ομόνοια μπραβο του μαγκας θα τα πουμε ομως ο καιρος ερχετε ας το γλενταει λιγο ακομημη.

      Διαγραφή
  39. Όλα αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο έχουν όνομα Γεώργιος- Θεόδωρος Αποστολάκης. Αργά ή γρήγορα θα απολογηθεί και θα πληρώσει. Το που θα βρεθεί θα το αποφασίσει η συντεταγμένη πολιτεία .Οι άλλοι της πλειοψηφίας θα τιμωρηθούν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νέρωνας, Πανάγιω, Σπέκας, Μπαλάφας είναι μαθητές του Γεωργοθόδωρου και του Ντόφαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ντροπή και αισχος για το επίπεδο που έχουν φτάσει κάποιοι από εσάς. Για να κρίνετε, πάρτε και τα στοιχεία πριν τον Σεπτέμβριο του 2014, για τα εξοδα του κεντρου μεριμνας. Από 1.500.000,00 ευρώ, ο κ. Αποστολάκης Παντελής αυτή τη στιγμή έχει κατεβάσει τα έξοδα στις 800.000,00 και μιλάμε για εκδηλώσεις σε όλα τα χωριά του δήμου, γιατί κι εκεί είναι πολίτες και παιδιά αλλά προφανώς είχαν ξεχαστει. Σε κάποιους όμως δεν αρεσει να γινονται εκδηλωσεις. "Περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα". Πριν την 1η Σεπτεμβρη του 2014 γινόταν τόσες εκδηλωσεις και τόσες επεμβάσεις σε πολλούς τομείς που ανήκουν στο κέντρο μέριμνας? Για τα ποσά που αναφέρει ο κύριος που τα ψαχνει και τα έχει αναρτήσει είναι ψήφισμα δαπανών και όχι πληρωμές. Για το τιμολόγιο της φιλαρμονικής ψηφίστηκε το ποσό, κόπηκε το τιμολόγιο μικρότερο ποσό, γιατί δεν επαιξαν στην Πάλαιρο και τα υπολοιπο ποσό έμεινε στο ταμείο του κέντρου μέριμνας. Ήθελα να ήξερα γιατί παρουσιαζονται τα ψηφίσματα δαπανών ως πληρωμένα? Γιατί? Γιατί εσείς οι ηθικοί? Παρακαλώ για την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. οριστε το λινκ με την πληρωμη της φιλαρμονικης. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/67%CE%A9%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A7%CE%96-6%CE%98%CE%A5
    τα αλλα πως θα ετρωγαν χωρις αλλο χρηματικο ενταλμα με το υπολοιπο ποσο; για να δειτε ποιος ανακατευει τα πραγματα χωρις λογο. παρακαλω να δημοσιευτει στα πλαισια της αμεροληπτης ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δάσκαλε δεν πρέπει εσύ να κάνεις τέτοια λάθη. Υπολόγισες τα 1700 ευρώ όμως τελικά δεν είναι τόσα. θα μου πείςμικρή η διαφορά αλλά λίγο απο δώ λίγο απο κεί και τα σύνολα θα έχουν μεγαλύτερη διαφορά. Να τα βρίσκεις απο τα εντάλματα πληρωμής και όχι από τις αποφάσεις θα μας την πεί ο φίλος 9:51 που το βρήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ας τα ετρωγε στην κατουνα κ η κυρια καρελου να λενε τοτε με το δικιο τους τι θελετε να μας πειτε 1ναμιση εκατομυριο διαχειριζοταν η προηγουμενη δημοτικη αρχη κ ας βγει καποιος να μας πει αν γινοταν αυτατα πραγματα ποτε αυτα στο δημο μεδεονως λοιπον ενα εχω να πω φαινοταν ποιοι περναγαν καλα κ μην προσπαθειτε να ριξετε λασπη σε καθαρους ανθρωπους μπραβο κ παλι στην κυρια καρελου που δεν πτοειτε απο αυτα γραψτε κ αλλα δεν σας ακουει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα υπόλοιπα ποσά εκτός της φιλαρμονικής τα βρίσκετε λογικά και φυσιολογικά; 5000 ευρώ ο μάγος, 700 ευρώ για παγωτά, 350 ευρώ για χαρτοπετσέτες, κοιτάτε τα ποσά που πήγαν για 23 παιδιά στη Πάλαιρο και 22 παιδιά στη Κατούνα κλπ Δεν βλέπετε τις υπερτιμολογήσεις που γίνονται και ότι κάποιοι παίρνουν λεφτά που δεν τους ανήκουν; Για τη φιλαρμονική τώρα. Της αγοράσαμε μουσικά όργανα, της αγοράσαμε στολές, τις πληρώνουμε τις μεταφορές , οι Δημότες εννοώ. Γιατί να πληρώνουμε και τόσα χρήματα για να παίξει. Ποιος τα παίρνει αυτά τα λεφτά. Aυτά παπαγαλάκι Τ.Ζ. Γελάει το παρδελό κατσίκι με αυτά που γίνονται. 'Οσο για ήθος, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σωτήρη Προδρομίτη Αντιδήμαρχε πιστεύεις ότι τα 22 παιδιά της Κατούνας έφαγαν και ήπιαν τόσα λεφτά; Aν έχεις το θάρρος βγες επώνυμα και κατήγγειλε τους. Διαφορετικά όλοι μαζί τα τρώτε τα χρήματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στην Ξάνθη έφαγε ισόβια ο κύριος που έκανε κατάχρηση δημοτικού χρήματος.Προσέχετε γιατί οι καμπάνες θα είναι δυνατές τώρα και στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Στον 12 39 εχω να του πω οτι ο κυριος προδρομιτης δεν πηγαινει σε εκδηλωσεις και εκει καθε φορα δεν ειναι μονο τα 22 παιδακια ειναι ολλα μεγαλα παιδακια που τρωνε πεινουνε κ μετα ββαινουν κ κατηγορουνε το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ενναμιση εκατομυριο πριν το 14 800 χιλιαδες τωρα τωρα το 18 το κεντρο μεριμνας ας μας πει καποιος ποτε γινοταν εκδηλωσεις τοτε ποτε λοιπον γι αυτο μην μιλατε ολοι ξερουν το τι γινοταν παραμονευουν να φυγουν αυτοι να ρθουν παλι τα τρωκτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σε ολο το δημο ακτιου βονιτσας γινοντε εκδηλωσεις και κουλουμα ολα αυτα δεν ειναι τσαμπα απο καπου πλειρωνοντε κ πλειρωνοντε απο το κεντρο μεριμνας οχι τρωμε πεινουμε και μετα δεν θυμομαστε το ενναμιση εκκατομυριο με τις 800 χιλιαδες εκει ψαξτε λιγο θα καταλαβετε πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΜΑΓΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΗΓΕ ΠΑΝΤΟΥ . ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΣΗΛΩΣΕΙΣ .ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΓΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΛΟΟΥΝ. .ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΛΟΥΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
    ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΩΣ ΤΟ 2014 ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 8:57 ασε την γιδα στην πλατη και δες ολοκληρο το κοπαδι που πηρανε οι προηγουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εσύ 12:39 π.μ. πιστεύεις ότι έφαγαν μόνο τα 22 παιδιά του παιδικού σταθμού? Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δέντρου, τόσος κόσμος τι έφαγε? Τρία, τρία τα γλυκά. Το ζεστό κρασί ποιος το ήπιε άραγε? Ευχαριστηθηκε ο κόσμος και αρκει αυτο. Άιντε τωρα να ασχολείθειτε με τη δουλειά σας. Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα ρέστα από την φιλαρμονική τα έχει ο παντελής στο ταμείο του κέντρου μέριμνας τη ανησυχείτε. Εεεεεεεεεεεεεεε ρε γλέντια Καρελου ξέρεις να διαβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Να βγει επίσημα ο παντελής να μου πει για το πόσο χάλαγε η προηγούμενη πρίν το 2014 για να δούμε ήταν 1.500.000 και τη δαπάνες είχαμε γιατί ανεπίσημα ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα απαντήσω επώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 9:58 Oμολογείς ότι τα τιμολόγια είναι εικονικά. Γράφουν για το παιδικό σταθμό της Κατούνας και πήγαν αλλού. Γράψτο αυτό επώνυμα αν έχεις κότσια. Αθηνά, Λάκια, Σωτήρη έτσι είναι; Υποδείξεις 9;58 να κάνεις στους υπηκόους σου ή του Δημαρχείου αχυράνθρωπε. Κουκούλες ανωνυμίας φοράνε οι ένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εσύ 1.38 που δεν είσαι αχυράνθρωπος γιατί δεν βάζεις το όνομά σου και απαντάς ανώνυμα. Να σου πω εγώ γιατί είσαι κοτουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο