Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κινητοποίηση για την σωτηρία τραυματισμένου σκύλου στον ΑΣΤΑΚΟ (ΦΩΤΟ)


          Ο Πάνος Μπουρδάρας μέλος της εθελοντικής Ομάδας "Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου" και εθελοντής της Ελληνικής ορνιθολογικής Εταιρείας από την Πλαγιά, εντόπισε χθες τυχαία στον Αστακό, σε μια αυλή ένα σοβαρά τραυματισμένο σκύλο να υποφέρει και άρχισε αγώνα για τη σωτηρία του. 
      Στην έκκληση του για βοήθεια ανταποκρίθηκαν αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου (Αστακός) και ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Τσάρκος Βασίλειος, οι οποίοι εσπευσαν αμέσως επι τόπου παρέλαβαν το ζώο και μεταφέρθηκε στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Αστακού, όμως λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού (βαριά τραυματισμένο στη σπονδυλική στήλη) θα μεταφερθεί αύριο στο Μεσολόγγι..........



          Ο Πάνος Μπουρδάρας ευχαριστεί όλους για την συμβολή, την ανταπόκριση και την στήριξη, την φιλόζωη Μαρία Γαλάνη για την βοήθεια και ευαισθησία που δείχνει για το θέμα και επισημαίνει ότι επειδή ο πολιτισμός μας αντανακλάται και στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, οι δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

       Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι παντού υπάρχουν και εκείνοι που νοιάζονται για τα ζώα...

  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Πάνο Μπουρδάρα, τηλ: 6986289644 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο