Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Πάτρα: Οικογενειακό δράμα – Στο «σφυρί» σπίτι ανάπηρου

Βγαίνουν σε πλειστηριασμό και τα σπίτια των δύο παιδιών του. Στο σφυρί βγαίνει πρώτη κατοικία Πατρινού, ο οποίος μάλιστα  είναι πιστοποιημένα ανάπηρος κατά 65%. Το δράμα αυτού του ανθρώπου δεν σταματά εδώ αφού στον πλειστηριασμό βγαίνουν και τα σπίτια των δύο παιδιών του.

Μάλιστα, ο γιός του βρέθηκε σήμερα στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας αναφέροντας ότι χάνει το σπίτι του , μόλις 60 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μάλιστα είναι και πρώτη κατοικία.
Να σημειωθεί ότι και οι τρεις έχουν κάνει αίτηση για ένταξη στο Νόμο Κατσέλη και η απόφαση θα βγει τον Αύγουστο.
patrastimes.gr

6 σχόλια:

  1. ναι ειναι μεγαλο θεμα αυτο αλλα .... σκεφτητε οτι και εγω αν χρωσταω και δεν πληρωνω και μου τα χαρισουν ,ολοι οι υπολοιποι τι θα πουν ?? εμεις κοροιδα ειμασταν που πληρωναμε ?? και ετσι ειναι . δυστηχως η ευτιχως , υπαρχει καποιο συστημα που πιστευω δεν χρειαζετε να το αναλυσουμε εδω . ας μην λεμε πολλα... ναι κριμα ο ανθρωπος αλλα γιατι χρωστουσε , και αν ηταν μονος στον κοσμο ολα καλα και παλι , αν ειχε απογονους αυτοι που ειναι ?? κανενας δεν ειναι πλεων καλα οικονομικα αλλα προσπαθουμε τουλαχιστον να καλυψουμε καποιες υποχρεωσεις που τις γνωριζαμε οταν υπογραφαμε . το δανειο ειναι δανειο ειναι χρηματα αλλου που σε βοηθησε να κανεις κατι και εχεις υποχρεωση να τα επιστρεψεις και βασικα να πληρωσεις και τοκους . τιποτα σε αυτη την ζωη δεν χαριζεται πλεων .. τι δεν μπορουμε να καταλαβουμε εδω ?? ο κοσμος αλαξε πανε τα δανειαπου χαριζωνταν .. τωρα ζουμε μεσα σε ενα σαρκοφαγο συστημα .. νεα ταξη , χρημα και παλι χρημα . τιποτα αλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος 8:51 είναι σίγουρα καλοπληρωμενος δημόσιος υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.51μμ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΡΕΘΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ, [ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ]ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚαΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ 2015 ΑΚΟΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ, ΓΙΑ 13-14 ΣΥΝΤΑΞΗ, ΓΙΑ 751 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΦΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35-45 ΧΡΟΝΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΞΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΦΑΛΑΙΩΣΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ,[ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ] ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 2 ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΜΕ ΤΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΛΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραια τα λετε με ξενα κολυβα θελουμε να κανουμε μνημοσυνα,εδω ειναι που λενε δανεικα και αγυριστα. Προτου λοιπον βαλεις την υπογραφη σου πρεπει να βαβαιωθεις οτι δεν θα βρεθεις στην δυσαρεστη θεση να μην μπορεις να επιστρεψεις τα δανεικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε ανωνυμε 7,15μμ μνημοσυνα κανουμε με τα κολυβα του τσιπρα και τισ ψευτοπαρεασ του αυτοι λεγανε, στον κοσμο μην πληρονετε ενφια -διοδια-εφορια-τραπεζεσ-κλπ ψηφηστε μασ και οταν θα ερθουμε εμεισ σε ενα βραδυ με ενα αρθρο θα σασ τα χαρισουμε ολα φιλε,μηπωσ θυμασε τη λεγανε οι ψευτοαριστεροι για συνταξεισ-μισθουσ-ανεργια κλπ το μονο που καναμε σαν λαοσ ηταν που διωξαμε τουσ κλεφτεσ και δυστιχωσ φεραμε τουσ ψευτεσ και τουσ ανεπαγγελτουσ φιλε μου,γι αυτο αλλη φορα να προσεχουμε για να εχουμε αν καταλαβεσ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 9.08 ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΔΟΣΙΜΟ ΧΑΛΑΕΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΧΟΥΛΟΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο