Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΑΣΤΑΚΟΣ: Με επιτυχία το γλέντι στην κοπή πίτας του ΝΑΟΑΣ (ΦΩΤΟ)







 ΦΩΤΟ: -Μake art
-Τζένη Παπαδημηρίου

         Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χθες Παρασκευή 16.2.2018, η εκδήλωση και το γλέντι για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018, του Ναυτικού Αθλητικού Όμιλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ), στην πανέμορφη αίθουσα στο «Κτήμα Ιόνιο», στον Αστακό. Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γαλάνης, ο οποίος ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στους παριστάμενους καλή χρονιά με υγεία.
     Στην εκδήλωση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με χορούς και τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα...........



  Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους: Χριστίνα Σταρακά Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Ερωτόκριτος Γαλούνης Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γεώργιος Αποστολάκης Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λιβάνης και Βασίλειος Τσάρκος, ο π. Αντιδήμαρχος Απόστολος Πανταζής, ο Κώστας Κυριάκος πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου, ο π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ δήμου Ξηρομερου Βασίλης Μουρκούσης, Κώστας Γεωργούλας πρόεδρος της κοινωφελούς επιχειρησης του Δημου Ξηρομέρου, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ναούμης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βόνιτσας Χρήστος Χασακής, ο Πρόεδρος της Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, ο Πρόεδρος του Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, ο ηθοποιός-θεατρικός συγγραφέας Γιάννης Γουλές, εκπρόσωποι απο τους συλλόγους: Ηρακλής Αστακού, Χοβολιωτών, Πειβαλλοντικός Χρυσοβίτσας, Γυναικών Αστακού, Αίολος Αστακού,  κ.α.





































ΦΩΤΟ: ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ































































21 σχόλια:

  1. Γαλούνης- Αποστολάκης το δίδυμο της συμφοράς για το ορεινό και παραθαλάσσιο Ξηρόμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χορέψτε άρχοντες του τόπου μας ένας χρόνος έμεινε να πάτε σπίτι σας δεν ξαναβλέπετε τέτοιες καρέκλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γιορτάζουν όλοι αυτοι και γλεντανε;Ο μόνος που ξέρει γιατί το γλενταει είναι ο δήμαρχος.Γεια σου δημαρχαρα πανεξυπνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντασου τι γλεντια θα γινοταν
      αν αιολος επαιζε στην Α εθνικη κατηγορια

      Διαγραφή
  4. Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι γαλούνης τι γαλάνης
      ειναι και οι δυό να ... κάνεις

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΗΜΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΙΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΗΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΗΩΤΗ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Είσαι μαλακας ,άσχετος και βλάκας .
    Κώστας Γαλανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΡΚΗ ΕΣΥ ΔΥΣΜΗΡΕ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΗΣ ΤΑ ΔΑΝΙΑ,ΑΛΙΟΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ γαλουνη.....ειχε πολλα κεφια ο μουστακιας αλλα ο γαλανης ηταν προεδρος ελαμπε στο τραπεζι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΗΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΗΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΚΟΛΙΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ,[ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΩΝ ΠΑΝΤΑ]ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΦΟΡ ΑΥΡΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι μαλακας ,άσχετος και βλάκας . Κώστας Γαλανης Εμπεριστατωμένη και στηριγμένη σε επιχειρήματα απάντηση που δείχνει πόσο δίκιο έχει αυτός που τον κατηγορεί. Το σόου είχε απ'όλα. Από τον κλόουν με τη γκλίτσα, ο οποίος αφού κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να τον στηρίξει ο Πανταζής τό'ριξε στις γελοιότητες, μέχρι σοβαρούς ανθρώπους (3-4 άτομα) που υποθέτω ότι τους κάλεσαν γι'αυτό και πήγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΧΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 9:35 ο Γαλούνης το χάσε το δικαστήριο με την Ντινα.
    Η Ντινα ΑΘΩΟΘΗΚΕ για τη λάσπη του Γαλουνη.
    Άρα κάποια στιγμή θα αρχίσει να χάνει και σε αλλά γιατί είναι μόνο η αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σταικος εκλεψε την παρασταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε των 09:35 δεν χανει ε;Ας εχει ενα σωστο αντιπαλο και τοτε τα λεμε...οχι φυσικα τον Σταικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον κυριοι αν κατεβει για δημαρχος καποιος νεος αφυαρτος με οραμα ο γαλουνης θα βρει μονο του κολλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλε ανωνυμε 10.27π.μ και απο το αγιο οροσ να τον φερουμε τον υποψηφιο και να εινε νεοσ ομορφοσ και αγνοσ και να εχει και οραμα,ενα θα σου πω αν ζεισ στο ξηρομερο ξερεισ ο κοσμοσ πωσ ψηφηζη αν εισε απο αλλου θα σου πω τουτο ο γαλουνησ 35 χρονια ασχολιτε με τα κοινα ,πωσ το λενε εχει ΡΙΖΕΣ φιλε ανψνυμε καλη σαρακοστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τριανταφυλλακη κανε συμπραξη με αλλους δυο κσλους και πες στον μουστακια χαιρετιδματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε των 4:41 χαιρετισματα....πεδτου να παει αλυζια να παρει σταυρο.....αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο