Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρης Τριαντακωνσταντής: Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νέας Δημοκρατίας Κατεβαίνω στην πολιτική γιατί αξίζουμε καλύτερα!

Ο Δημήτρης Τριαντακωνσταντής (www.triantakonstantis.gr) κατάγεται από την Πογωνιά Βόνιτσας και είναι μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι γεωπόνος, διδάκτωρ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων του ΕΛΓΟ - «ΔΗΜΗΤΡΑ». Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Περιβάλλοντος (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στα GIS & Remote Sensing (University of Greenwich, UK). To 2006 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και της Χωρικής Στατιστικής. Έχει επίσης πραγματοποιήσει Μεταδιδακτορική Έρευνα στο Newcastle University (UK), στο ESF – State University of New York (USA) εργαζόμενος σε πρόγραμμα της NASA, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ). Είναι συγγραφέας αρκετών επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Είναι έγγαμος και πατέρας της Ευαγγελίας.
Ως γεωπόνος πιστεύει στις προοπτικές που έχει η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αιτωλοακαρνανία για αγροτική ανάπτυξη. Είναι διατεθειμένος να ενεργήσει τα μέγιστα για να μπορέσει ο νομός αυτός να γίνει ανταγωνιστικός στα παραγόμενα αγροτικά προϊόντα αξιοποιώντας τους φυσικούς πόρους ορθολογιστικά και αειφόρα. Στην προσπάθεια αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζει τόσο η απορρόφηση κονδυλίων και η προσέλκυση κεφαλαίων όσο και ο σωστός σχεδιασμός για να μπορέσουν οι οικονομικοί αυτοί πόροι να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες της υπαίθρου.

4 σχόλια:

  1. κυριε τριαντακωνσταντη και ποιος σας γνωριζει γιανα σας στηριξει και γιατι.....που ησασταν εσεις τοσα χρονια....μαλλον ειδατε φως και μπηκατε....αληθεια στην τοπικη τα δυσκολα χρονια εκλεχθεικατε....στην νοδε....στην αυτοδιοικηση....στις συγκεντρωσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΑΣΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ
    ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει όρεξη και θέληση να προσφέρει, αλλά το σύστημα δε θα τον αφήσει. Όποια κυβέρνηση και να μπει εκτελεί εντολές των έξω. Όπως και με το πρόσφατο συμβάν στα Ιμια. Που είναι το πολεμικό μας Ναυτικό? Ποιος διαφυλατει τα θαλάσσια σύνορα μας? Κανένας. Οι εντολές των έξω είναι να μην κάνουμε τιποτα κι ας σκοτώσουν τα παλικάρια μας. Όπως το 1996.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο και ομως ακουγεται και δεύτερος Τριαντακωνσταντης θα κατέβει με την ΝΔ και απο τον ιδιο Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο