Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αναζητούν τον παραλήπτη του 1,5 κιλού ηρωίνης στο Αγρίνιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας σε συνεργασία για την ανακάλυψη του ατόμου που ήταν ο παραλήπτης της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που μετέφερε 29χρονος Πακιστανός με προορισμό το Αγρίνιο. Οι αστυνομικοί “μπλόκαραν” τον νεαρό Πακιστανό στα διόδια του Ρίου, λίγο πριν περάσει την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και χρειάστηκε η συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “Ρίκι” ώστε να βρεθεί η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών που ήταν κρυμμένη στο φίλτρο αέρος του οχήματος.

 Την σχετική πληροφορία οι αστυνομικοί την είχαν από την Αθήνα και έκριναν σκόπιμο να κάνουν την επιχείρηση στο Ρίο, πριν ο Πακιστανός περάσει στην Αιτωλοακαρνανία , ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον παραλήπτη της ποσότητας, να παραδώσει τα ναρκωτικά ή να διαφύγει.
Τώρα, όλο το βάρος της έρευνας έχει πέσει στην ταυτοποίηση του παραλήπτη της ηρωίνης στην περιοχή του Αγρινίου, που όπως φαίνεται είναι άτομο που σχετίζεται με εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων , με την δυνατότητα να αγοράζει ναρκωτικά αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ και είχε σαν σκοπό να “πλημμυρίσει’ την εγχώρια αγορά με το σκληρό ναρκωτικό, αν και δεν αποκλείεται να προορίζονταν και σε άλλη περιοχή.
 http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο