Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή πίτας και γλέντι του Συλλόγου ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ (ΦΩΤΟ: Make art)




            Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι έγινε η κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Λαογραφικού συλλόγου γυναικών Αστακού, το Σάββατο 20.01.2018, στο κτήμα "ΙΟΝΙΟ" του Βαγγέλη Χολή.
        Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος, η καταπληκτική ορχήστρα, καθώς και το μεγάλο κέφι όλων των μελών που συμμετείχαν συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί ενα μεγάλο γλέντι.

Ο Γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Γιάννα Ζούλα-Ρεπάνη 


             Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Γιατρός και π. δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, αναγνωρίζοντας το έργο και την δράση, απένειμε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Γιάννα Ζούλα-Ρεπάνη κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή της στις δράσεις του συλλόγου (Λαογραφικό μουσείο, Συλλόγου αιμοδοτών) αλλά και για τη σπουδαία προσφορά της ως Μαία στο Κέντρο Υγείας Αστακού, και την διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αξίες που σπανίζουν..........



       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κώστας Κυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Λιβάνης, o Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο π. δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, ο π. Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λαϊνάς, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ναούμης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Νίκος Καλλισώρας, κ.α.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο