Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Άίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του προπονητή του ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και των τριών αθλητών της ομάδας μπάσκετ.

 ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο Σπύρο Φράγκο: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του προπονητή του ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και των τριών αθλητών της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας οι οποίοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα λίγο έξω από την Βόνιτσα. Και οι τέσσερις υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και πήραν εξιτήριο. Τέλος καλό λοιπόν και όλα καλά για όλους............



Σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Φράγκου εκδότη της εφημερίδας "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο έξω απο τη Βόνιτσα και αναλυτικά γράφει:

         Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν πριν λίγο ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας Νεκτάριος Βαβέτσης και τρεις (3) αθλητές της ομάδας μας οι: Δ. Βαβέτσης, Χρ. Γάκης και Αλ. Βασιλειάδης.
       Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αμάξι έπεσε μέσα σε λάκο που είχε ανοιχτεί στο δρόμο λίγο έξω από την Βόνιτσα.  
     Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον προπονητή του ΑΟΒ Νεκτάριο Βαβέτση και τον γιο του Δ. Βαβέτση στο νοσοκομείο της Πρέβεζας

    


2 σχόλια:

  1. Lakos xoris simansi itan anamenomeno kapoios na pesei mesa.Se dromo pou oerna apo ekei h misi ipeiros kai i kerkira kai den evalan sosti simansi elada..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς από κάτι τέτοια περιστατικά αναδεικνύεται το μείζον πρόβλημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η ΓΓΑ απαιτεί από τις ομάδες να αγωνίζονται σε κλειστά γήπεδα, σε γήπεδα με χόρτο, σε φιλέ από ανθρακονήματα, σε πισίνες με κροκόδειλους κλπ κλπ. Ένα ερώτημα θέλω να απευθύνω στούς γνωρίζοντες. Έχει υποχρεώσει η ΓΓΑ τις ομάδες να ασφαλίζουν τούς παίχτες τους για τις μετακινήσεις που κάνουν δεξιά και αριστερά με τα αυτοκίνητά τους, φιλάθλων, προπονητών, παραγόντων κλπ? Για να μην ρωτήσω αν έχει υποχρεώσει τις ομάδες να μετακινούνται με λεωφορείο και με ασφάλιση. Και τα δύο μαζί. Είναι μεγάλο το μεράκι αθλητών και παραγόντων για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα, αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά από το να παίζεις ποδόσφαιρο σε χόρτο. Ελπίζω και εύχομαι να μην έπαθαν τίποτα τα παιδιά. Καλό είναι όμως να υπάρχει και μια αναβάθμιση του ερασιτεχνικού και στα υπόλοιπα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο