Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ- Απίστευτο κι όμως αληθινό: ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΟΣΚΑΝΕ στο λεγόμενο δημοτικό πάρκο στην ΠΑΛΑΙΡΟ!!

Πλήρης Εγκατάλειψη- Ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
      Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
***********
Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου επισκέφθηκα διάφορα τμήματα του πρώην Δήμου Παλαίρου – Κεκροπίας.  
Είδα- συζήτησα -άκουσα -αποτύπωσα.
Τράβηξα τη παρακάτω φωτογραφία....

  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη η παραπάνω φωτογραφία σας θυμίζει κάτι;

           Η φωτογραφία είναι ένα κομμάτι από το λεγόμενο δημοτικό πάρκο και βρίσκεται βορειοανατολικά του γηπέδου της Παλαίρου. Ο χώρος αυτός διαμορφώθηκε από τη Δημοτική Αρχή του πρώην  Δήμου Κεκροπίας. Έγινε περίφραξη, τοποθετήθηκαν φανοστάτες, τοποθετήθηκαν παγκάκια κλπ.
      Αποτελεί πρωτοτυπία το γεγονός ότι δημιουργήθηκε πάρκο αναψυχής εκεί που δεν υπήρχαν οικισμοί. Ουδείς έμαθε ποτέ, τι χρήματα δαπανήθηκαν, γιατί δαπανήθηκαν, από πού προήλθαν.........



   Ενθυμούμαστε τα λόγια της τότε Δημοτικής Αρχής. Εδώ έλεγαν θα φωταγωγηθεί, θα αποτελεί χώρο περιπάτου και αναψυχής των τουριστών. 
    -Λόγια του αέρα λέγαμε τότε μερικοί. Εισπράτταμε ειρωνικά  σχόλια από τους τότε διοικούντες. Δεν θέλετε την ανάπτυξη μας έλεγαν. Δεν έχετε όραμα ήταν η χαρακτηριστική ατάκα τους. 
-Αυτό το όραμα είχαν εκείνοι....

     Στο κέντρο δε του παραλιακού τόξου του όρμου Παλαίρου- Πογωνιάς και δίπλα σε ξενοδοχεία δημιουργήθηκαν οι εγκαταστάσεις επεξεργασίες των λυμάτων του βιολογικού και δια αγωγού τα λύματα καταλήγουν στη θάλασσα.
    Τι να κάνουμε; Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης στη πολιτική ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Αυτό ήταν το όραμα σας κύριοι;
      -Και σήμερα τι γίνεται; Ο χώρος έχει μετατραπεί σε γρέκι, σε στρούγκα, σε χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών. Τον είδα για μία άλλη φορά και απογοητεύτηκα. 
     Απολύτως τίποτε δεν έγινε από το 2011 και μετά. Αμφιβάλλει κανείς; Εδώ είναι  το βήμα του Διαλόγου. Μιλήστε.
************
Αγαπητοί Αναγνώστες
     Η φωτογραφία αποτυπώνει μια φοβερή πραγματικότητα. Αναδεικνύει την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής. Υπενθυμίζει σε όλους ότι τόσο η προηγούμενη όσο και η τωρινή Δημοτική Αρχή δεν έχουν αντιληφθεί και αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Δεν έχουν αντιληφθεί το θαυμάσιο συνδυασμό βουνού, πεδιάδας, θάλασσας που μας χάρισε απλόχερα ο Δημιουργός. Ο Δήμος είναι μετέωρος. Δεν υπάρχει πυξίδα πλεύσης. Κάθε μήνα αναμορφώνεται ο προϋπολογισμός. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
          Ο Δημοτικός χώρος που βρίσκεται ανάμεσα από τη Πογωνιά και τη Πάλαιρο είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά τοπία της Αιτ/νιας. Είναι δυνατό να βρίσκεται σε αυτό το χάλι;
-Δημοτικοί Σύμβουλοι, κυρίως από το πρώην Δήμο Παλαίρου- Κεκροπίας,  ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
-Πρόεδρος και Συμβούλιο Παλαίρου ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
-Πρόεδρος και Συμβούλιο Πογωνιάς ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
*********
Aγαπητοί Συνδημότες
    Με αφορμή αυτό το ζήτημα θέλω να αναδείξω πως μπορούμε και πρέπει  να αξιοποιήσουμε την Δημοτική Περιουσία. Ο Δήμος διαθέτει πολύ μεγάλη Δημοτική περιουσία και εισπράττει ένα μικρό μα πάρα πολύ μικρό ποσό. 
     Κάντε μία απλή σκέψη. Πόσα εισπράττει ετησίως  ο Δήμος από τη περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα από τη Πογωνιά και τη Πάλαιρο; -Εισπράττει ένα πολύ μικρό ποσό. Είναι δυνατό να συνεχιστεί αυτό; -H απάντηση χωρίς πολύ κόπο είναι ΟΧΙ. Τι πρέπει να γίνει;

       Kαταθέτω για συζήτηση και προβληματισμό τη παρακάτω πρόταση:
1)-Να γίνουν άμεσα σε όλες τις Πόλεις, Κωμοπόλεις και χωριά του Δήμου οι προβλεπόμενες λαϊκές συνελεύσεις και να παρθούν αποφάσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
2)-Οι προτάσεις αυτές να κατατεθούν στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ως οφείλει, να συζητήσει και να πάρει απόφαση συνολικά για την αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας.
3)-Η Πρόταση αυτή της Οικονομικής Επιτροπής να έρθει προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

Υστερόγραφο:
   1)-Ένας συνδημότης από τον Άγιο Νικόλαο, ΔΕ Ανακτορίου, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στη Βόνιτσα είπε: -"Στον Άγιο Νικόλαο κάποιοι έχουν καταπατήσει και καταπατούν δημοτικές εκτάσεις".
Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ξέρετε τι είπε;
-"Από αυτούς μόνο ένα είκοσι τοις εκατό με ψηφίζουν!!!!!!!!!"
 Τα σχόλια περιττεύουν.
    2)-Στη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς κάποια συμβόλαια έχουν λήξει την 31η- Δεκεμβρίου 2017. Καλώ τον Αντιδήμαρχο κ Φραδέλο να προστατεύσει τη Δημοτική Περιουσία. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
      3)-Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΔΕ Παλαίρου και Πρόεδρε της Παλαίρου τη κατάσταση που βρίσκεται η πλατεία, στο χώρο, στη Πάλαιρο, που διαμένουν οι πρώην κάτοικοι από τα Σκλάβαινα την γνωρίζετε;
   4)-Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου και Πρόεδρε της Πογωνιάς τη κατάσταση που βρίσκεται η παιδική χαρά στο Στενό την γνωρίζετε;
   5)-Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΔΕ Παλαίρου την κατάσταση των αγροτικών δρόμων την γνωρίζετε;


46 σχόλια:

  1. Μεγάλες αλήθειες. Πολλοί από τους πρώην και από τους νυν Δημοτικούς Άρχοντες πρέπει να ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίσω από το ξενοδοχείο του Λύτρα και τα κοινοτικά δωμάτια είναι σκουπιδότοπος . Ντροπή σας Δημοτικοί Σύμβουλοι και ντροπή σου Πρόεδρε Τάκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Των Φώτων το μεσημέρι είδα το Κώστα στη πλατεία στα νέα Σκλάβαινα. Τι κάνεις εδώ του λέω; Bλέπω τα χάλια της πλατείας και με στενοχωρεί ότι τα παιδάκια που είναι εκεί πέρα δεν έχουν που να παίξουν μου λέει. Ούτε μια κούνια δεν υπήρχε. Ούτε ένα παιχνίδι. Ένα παγκάκι και αυτό μισοσπασμένο. Πέντε -έξι παιδάκια καθόταν κάτω στο τσιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας τα ρημάξατε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mόνο ο Κώστας έχει το θάρρος να τα γράφει επώνυμα όλα αυτά. Συγχαρητήρια δάσκαλε και πέστα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον 3 41 τωρα ολα τα χαλασε ο αποστολακης ενω οι αλλοι ητα αστερια ωρε δεν ντρεπεστε λιγο ηταν ολα ερμαια στην τυχη τους κ τρεχουν κ δεν μπορουν να μαζεψουν τα ασιμαζευτα τοσον χρονων αντε μπραβο σαν κ ειμαστε ηλιθυοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντιδήμαρχε Φραδέλε ειδοποίησε να απομακρύνουν τα πάντα από τις καντίνες. Η σύμβαση τους έληξε στις 31 Δεκεμβρη του 2017. Οπως ο Τσακπίνης τα μάζεψε από το Βαθυαβάλι έτσι να τα μαζέψουν και αυτοί. Διαφορετικά σε 5 ημέρες θα πάτε όλοι κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ο Πρόεδρος της Παλαίρου ζουν από το Δήμο και άλλοι παίρνουν δουλειές από το Δήμο, άλλοι βάλανε τα αδέρφια τους στο ΧΥΤΑ. Βρώμα και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρια χρόνια Δήμαρχος ο κ. Αποστολάκης και δεν τοποθέτησε ούτε ενα πλέγμα περιφραξης και άφησε αυτό τον εξαίρετο χώρο ρημαγμένο και σε ολική παρακμή.
    Ποιος να ενδιαφερθεί και ποιος να μιλήσει για το λεγόμενο δημοτικό πάρκο; Ο Αντιδήμαρχος; οι δημοτικοί σύμβουλοι; Είναι καταδικασμένο στην φθορά του χρόνου και την απραξία αυτό το εξαίρετο φυσικό κομμάτι και το έχουν μετατρέψει σε χωράφι για να βοσκάνε τα πρόβατα.
    κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κωστακη για τα μπακαλοους που βοσκανε γελαδια και κοτες αντι να περπατανε τουριστες δεν σου παει να μιλησεις γιατι φοβασαι σαν τον καρυ και εσυ τον κουκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΡΙΞΑΝΕ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.ΕΚΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ ΕΓΩ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΨΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την πλατεία στα Σκλάβαινα οπως την φτιαξε ο Σολδάτος έτσι έμεινε απο τότε έχουμε να δούμε έργο εδώ νερό αποχέτευση περιμετρικός άσφαλτος στα τσουνακέικα όλα τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγκατάλειψη και παρακμή
    Πόσο με θλίβει η εικόνα του πάρκου που βλέπω τώρα. Μα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να συντηρήσει ενα χώρο μοναδικής ομορφιάς. Απο ότι το βλέπω είναι σε πλήρη εγκατάλειψη, μπροστά στο πολύτιμο για τους κατοίκους της, παραθαλάσσιο μέτωπο της Παλαίρου. Ομοιό του δεν υπάρχει σ' ολόκληρη την περιοχή.
    Μήπως κάποια συμφέροντα θέλουν τον χώρο σε παρακμή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να ντρέπονται όλοι τους που βγαίνουν και θέλουν να πάρουν τις ψήφους και λένε ότι θα κάνουν έργα στο χωριό και δεν βάζουν ούτε ένα λιθαράκι. Όλα τα τρώνε μεταξύ τους.ο δρόμος πάνω από το ποταμάκι είναι χαλασμένο εδώ και 2 χρόνια και δεν τον φτιάχνουν και άλλα πολλά ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. να δειτε τη γινεται στη σαλτινη στη βονιτσα απο τα γελαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φασκοντας και αντιφασκοντας. οταν ο καθε τριαντακωνσταντης θελει να κανει πολιτικα παιχνιδια τοτε φασκει και αντιφασκει. απο τη μια θελουμε και θελουμε και ξαναθελουμε απο την αλλη δεν θελουμε να δωσει ο δημος λεφτα για να τα φτιαξει γιατι δεν γουσταρουμε να ταιζουμε τους εργολαβους. λοιπον δεν γινεται η πιτα ολοκληρη και τα σκυλια χορτασμενα. μονο να φωναζουμε ξερουμε οταν δεν κανει ο δημος και οταν κανει παλι φωναζουμε γιατι χαλασε λεφτα. ωραιο βιβλιο θα γραψετε κυριε τριαντακωνσταντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6:24 Aυτό ακριβώς συμβαίνει. Όσοι, εν ζωή και όχι που ήθελαν και θέλουν το τόπο σε παρακμή πλούτισαν μέσα από το Δήμο. Στο προσκήνιο κάνουν ότι αντιπαλεύονται και στο παρασκήνιο συνεργάζονται. Ο Τριαντακωνσταντής απειλήθηκε, συκοφαντήθηκε αλλά να είσαι σίγουρος θα το πάει μέχρι τέλους. Θα τους ξετινάξει όλους. Περίμενε και θα δεις τι θα βγεί στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΩΡΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΛΑΝΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΟΥΤΕ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ Α.Τ. ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΟΥΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΝ ΠΡΑΞΟΥΝΕ!!Κ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑΧΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥ!!!ΠΙΟΝΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΛΑΝΤΕ!!!ΑΝ ΛΕΟΥ ΑΝ ΠΕΣ ΚΑΝΑΣ ΑΠΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΣΚΑΝΗ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΥΕ ΚΙΑΛΗΜΟΥΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Oλοι πρώην και νυν τη πάρτη τους κοιτάνε. Πρέπει στις εκλογές να πάνε στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από αύριο αρχίστε να μαζεύεται τα πράγματα σας από τις καντίνες. Μπαλάφα και Τάκουλα θα πάτε κατηγορούμενοι αν δεν τους ειδοποιήσετε να τα μαζέψουν. Ο χώρος δεν τους ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δάσκαλε λες μεγάλες αλήθειες. Προχώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που είναι ο μεγάλος ο Στρατηγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΣΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δήμαρχε εξέτασε τι πέφτουν στα ρέματα που καταλήγουν στη θάλασσα στο ποταμάκι, στη παραλία της Παλαίρου , στη παραλία στη Πογωνιά και ανακοίνωσε αν έχεις πολιτικά κότσια ονόματα. Τότε κατέβα εσύ και ο Φερεντίνος στις εκλογές και θα μετρήστε ψήφους. Πολλοί που κούναγαν και κουνάνε τα χαρτιά με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών δεν θα έχουν που να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Mπαλάφα σταμάτα να υπογράφεις ότι παρέλαβες ανύπαρκτα έργα. Τα λεφτά αυτά που πηγαίνουν; Eγώ σου το λέω πολλοί εργολάβοι και προμηθευτές το λένε. Κόβουμε εικονικά τιμολόγια λένε για να μας δίνουν δουλειές. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5.55 μμ, κάνεις το χαζό; Δεν βλέπεις τι γράφει ο Κώστας; Δεν βλέπεις ότι γράφει ο χώρος ανάμεσα από Πογωνιά -Παλαίρου βρίσκετε σε μαύρο χάλι, δεν βλέπεις ότι γράφει ο Δήμος εισπράττει πολύ λίγα χρήματα; Το ξέρεις ότι ο Κώστας δεν φοβάται κανένα παρά μόνο το Θεό. Τώρα τι κάνει ο Κάρυ είναι δικό του και δικό σου θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτά είναι μερικά θέματα που πρέπει να λυθούν για να βελτιωθεί η ζωή μας. Δυστυχώς οι αιρετοί δεν ασχολούνται με αυτά. Κυρίως τους απασχολεί πως θα ζήσουν μέσα από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι πρωτοφανές ο Δήμαρχος Αποστολάκης να λέει όχι μόνο ότι ξέρει τους καταπατητές στο Αγιο Νικόλαο , αλλά ξέρει και ποιόν ψηφίζουν. Και δεν βρέθηκε ένας Δημοτικός Σύμβουλος να του πεί, ντροπή σου Δήμαρχε και αύριο με το Δημότη που κατήγγειλε το γεγονός και ζήτησε να γραφτούν στα πρακτικά να πάμε μαζί στον εισαγγελέα να τους μηνήσουμε. Πιστεύει κανείς ότι με αυτούς μπορεί να πάει ο τόπος μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5:23μ.μ πες το επώνυμα ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παλαιρου ζουν από το δήμο. Θέλαμε να ξέρουμε πόσο τεμπελιό σε έχει φαει. Οι δημοτικοί σύμβουλοι τρέχουν όλη μέρα να συμμαζεψουν τα ασυμαζευτα όπως λέει και κάποιος παραπανω. Μάλλον δεν είστε από την Παλαιρο, γιατί αυτά τα πρόβατα βοσκανε εκεί κάτω εδώ και πολλά χρόνια. Περιμένετε μέσα σε τρία χρόνια να γίνουν όσα δεν έγιναν μέσα σε είκοσι συνεχομενα χρόνια εξουσίας της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Τι λέτε μωρέ? Αριθμηστε μας και τα έργα που έγιναν. Μέχρι και το δρόμο στα οχθια ο Αποστολακης το νομιμοποιήσε. Ας μας πείτε πόσα χρόνια είναι παράνομα ανοιχτός αυτός ο δρόμος? Μιλάτε ντε επώνυμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απίστευτη αθλιότητα αλλά πέρα για πέρα αληθινή . 'Εχουν δε το θράσος να λένε ότι νοιάζονται για το τόπο μας οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που ψηφίσαμε. Ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτή που έχουν τα πρόβατα δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα όλη την ώρα πάνω κάτω Στον δρόμο με κίνδυνο ατυχήματος.Και της στάνες της έχουν εντός της Παλερου Αυτό δεν απαγορεύεται τουριστικό μέρος δεν είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 4 με 5 τεμπεληδες του καναπε που μονο να κρινουν απο τα μπλογκς ξερουν αντι να κανουν εργα. αν σας δουμε ποτε στην εξουσια που το αποκλειω να δουμε ποσο καλα θα τα κανετε εσεις να δειτε τοτε το κραξιμο θα παει συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κώστα στο άκουσμα πως θα κυκλοφορήσει βιβλίο σου με τα δρώμενα στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας τρέμουν τις αποκαλύψεις. Πότε θα κυκλοφορήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προβατα βοσκανε και στο κεντρο υγειας Κατουνας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ναι 12:30 θα βγαλει βιβλιο μυθιστορημα και θα κανει την επισημη παρουσιαση αυτου με δαπανες του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το τελειωτικό χτύπημα πολιτικά στο Δήμαρχο και τη παρέα του. Από τη Ζαβέρδα τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Που είναι ο Λάκιαςςςςςς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 11:35, Επί της ουσίας του άρθρου τίποτε. Εσύ και οι υπόλοιποι της παρέας σου τελειώσατε πολιτικά. Νομικά έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε. Η λέξη καταλογισμός ξέρεις τι σημαίνει; Kαληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βρε συ που θεωρεις εργο σπουδαιο του αποστολακη την πληρωμη προστιμου στον παραλιακο δρομο τοτε τι να πουν αυτοι που με αυτοφωρα εριξαν πετρες εστρωσαν τσιμεντο εβαλαν φωτα εκαναν γεφυρια μετεφεραν το καρναγιο στην γωνια και σημερα ειναι ολο λασπες και τον τρωει το κυμα......εμεις δεν ειδαμε ουτε ενα ευρω κοντα τεσσερα χρονια τωρα να πεσει κια μας γραφεις εξυπναδες βλαξ ε βλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ?Ο ΤΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ.ΕΣΕΙΣ ΝΑΝΙ ΑΥΤΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 11/21 an ta exeis ta......thes na ta akoyseis?vges k grapse nai k tha soy ta psalo........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ποιο νομιμο δρομο στα οχθια βρε???? Περνα σημερα αν μπορεις εστω με τα ποδια και ελα να μας πεις παλι... Επεσε ολο γεμισε τρύπες ο δρομος.. Κινδυνος θάνατος για ολους μας.. Ας τον κλεισουν να κανει η φυση τη δουλειά της και ας χρησιμοποιείται μονο για πεζοπορια.. Περασα χθες με τα ποδια με τα χιλια ζορια... Το ποτε θα πρσει μαζι με τον δρομο μπροστα απο το vital ειναι θεμα χρονου.. Χεστηκαμε που έγινε νομιμος κινδυνευουν ανθρωποι και περιουσίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κι αν έγινε νομιμος ο δρομος στα οχθια ποιο το αποτέλεσμα??? Κανε μια προσπάθεια αυριο να περασεις με τα ποδια και ελα να μας πεις... Επεσε ολο τρυπες ανοιξαν κατω.. Με τη φύση δεν τα βαζεις πανω στην αμμουδιά φτιαξανε δρομο τοτε οι εξυπνοι.. Καθε μερα πεφτει κι αλλο... Το κόμματι με το δρομο μπροστα απο το vital ειναι θεμα χρονου να πεσει ολο κατω.. Κινδυνεύουν ζωεες και περιουσίες.. Ας το κλεισουν να αφου δεν γίνεται σωστο εργο να σταματήσουν οι κατολισθησεις.. Θα σκοτωθει κανενας άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για να περπατάς στο πλακόστρωτο στο ποταμάκι πρέπει να είσαι ακροβάτης από τα σκατα από τα πρόβατα. Δεν πληρώσαμε πλακόστρωτο για τα πρόβατα.Βρωμα και δυσοσμία από τα μαντριά το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο