Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Κατεβάζει νερό και σκουπίδια ο χείμαρρος Γερομπόρος στη Μπαμπίνη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Ο χείμαρρος Γερομπόρος μετά τις ισχυρές νεροποντές άρχισε να κατεβάζει νερό και μαζί σκουπίδια. Οι φωτογραφίες  αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τη φύση και το περιβάλλον και ρίχνουν τα σκουπίδια τους στο χείμαρρο. Επίσης  φαίνεται ότι το ρέμα δεν έχει καθαριστεί και μεταφέρει μαζί με το νερό τεράστιους όγκους απορριμμάτων και αδρανών υλικών.
Αυτό που επισημαίνεται είναι ότι θα πρέπει να ξεκινήσει μια προσπάθεια καθαρισμού, γιατί εξαιτίας της μεγάλης ροής υδάτων που θα παρουσιαστεί τον χειμώνα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υπερχείλισης και τα νερά δεν θα συγκρατηθούν και θα καταλήξουν σε περιουσίες, σε κτήματα, σε δρόμους, σε αγροικίες.
mpampini in.gr





9 σχόλια:

  1. καλα ... αν ειναι δυννατον εχετε πανεμορφα τοπια και τα καταντάτε ετσι ??? ειστε αξιοι της μοιρα σας οποιοι κανεται κατι τετοιο .. ελεος .... ποσο αλλο παρακμή ποια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γεμάτος σκουπίδια σε όλο το μήκος του κρίμα και είμαστε στο 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γεμάτος σκουπίδια σε όλο το μήκος του κρίμα και είμαστε στο 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε ο Γερομπορος ήταν πεντακάθαρος. Τώρα τους βαρενει να ρίξουν τα σκουπίδια στους κάδους, που είναι έξω από τα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα δεν τα βλεπουν οι τοπικοι προεδροι που οι χωματερες ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια ,αν παει να γινει καμια επενδυση τοτε ξεσηκωνονται να την μπλοκαρουν για να μην εχουν δουλεια οι ιδιοι και τα παιδια τους. Οι τοπικοι συλλογοι οπου γαμος και χορος μπροστα , περιβαντολλογικη συνειδηση Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σερνει λιθάρια ριζιμια.Αχ κατακαημενη ρουμελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα με τα περιβάλλοντα τέλη τέρμα τα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κουβεντολοι ατελειωτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κουβεντολοι ατελειωτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο