Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Αποχώρησε από την ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΟΥΜΟΣ

          Ο χαρισματικός επιθετικός Βασίλης Μπρούμος που πέτυχε 12 γκολ στο Α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας, αποχώρησε απο την Μεδεών Κατούνας, για επαγγελματικούς λόγους αφου ξεκίνησε εργασία στη περιοχή του Ακτίου και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 
        Σίγουρα είναι αποχώρηση έκπληξη για την Κατούνα η οποία χάνει τον πρώτο σκόρερ και ποιοτικότερο της ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπρούμο, ο οποίος σκόραρε ακατάπαυστα, σε όλα τα παιγνίδια της ομάδας.
      Την αποχώρηση απο την ομαδα λογω εργασίας, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Βασίλης Μπρούμος ο οποίος ευχαριστεί τους παράγοντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και την άψογη συνεργασία και εύχεται καλή συνέχεια και δύναμη στη Μεδεών Κατούνας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΟΥΜΟΥ 

       "Πέρασα πέντε (5) μήνες πολύ όμορφα στην Κατούνα με πολλές χαρές και καθόλου λύπες. Θα ήθελα να συνεχίσω αλλα λόγω της εργασίας μου στο Άκτιο, δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και έτσι αποχωρώ για το καλό της ομάδας και το καλό όλων μας. 
   Ο λόγος της αποχώρησης μου είναι καθαρά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τίποτα άλλο και ίσως οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν στο μέλλον.
     Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη μεγάλη οικογένεια της Μεδεών Κατούνας που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη βαριά φανέλα και να ζήσω μοναδικές στιγμές που με τιμούν ιδιαίτερα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, τον αγαπητό πρόεδρο κ. Βασίλη Κολύδα για την άψογη συνεργασία μας αφού ήταν πάντα δίπλα μας, τους προπονητές που δούλεψα μαζί, τους συμπαίκτες μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Κατούνας που ήταν πάντα δίπλα μου και στην ομάδα. 
        Εύχομαι στην διοίκηση, στην ομάδα και στον κόσμο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο απο καρδιάς".

Βασίλης Μπρούμος


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο