Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Αστακού: Στο νοσοκομείο νοσηλεύται ο 21χρονος που πυροβολήθηκε καθώς και ο 54χρονος δράστης που αυτοπυρπολήθηκε!

      Σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε ο 21χρονος που δέχθηκε τον πυροβολισμό –Εγκαύματα δευτέρου βαθμού φέρει ο 54χρονος μετά τον αυτοπυρπολισμό του

       Στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, ο 21χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας δέχθηκε πυροβολισμό από 54χρονο, στη στάνη του πατέρα του...........


         Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» ο νεαρός έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. 
    Από την άλλη όμως νοσηλεύεται και ο δράστης (φρουρούμενος στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Ασκληπιείο Βούλας) ο οποίος φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε κεφάλι, πρόσωπο και χέρια.

        Υπενθυμίζουμε, ότι ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς στο Κέντρο Υγείας Αστακού, όπου είχε μεταβεί για τη λήψη πρώτων βοηθειών, μετά από αυτοπυρπολισμό του με βενζίνη, θέλοντας πιθανότατα με τον τρόπο αυτό να βάλει τέλος στη ζωή του.
         Μετά το πέρας της νοσηλείας του πάντως θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»
http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο