Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Βρέθηκε νεκρή η 44χρονη που αγνοείτο στην Κατοχή

   ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

      Τελικά βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας,  καθώς το άψυχο κορμί της βρέθηκε στην παραλία Φωτμού, στην ευρύτερη περιοχή στο Πετροχώρι Θέρμου.
    Από το πρωί, στις έρευνες συμμετείχαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.
       Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη έχει να δώσει στίγμα από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι της και πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.
        Η γυναίκα η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο και από τότε δεν δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Από χθες στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου, όμως μέχρι την ώρα που έπεσε το σκοτάδι και σταμάτησαν οι έρευνες, αυτές είχαν αποβεί άκαρπες......



ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Χωρίς να επιβεβαιώνεται από πουθενά επίσημα, εδώ και μια ώρα περίπου κυκλοφορούν έντονες φήμες σχετικά με την τύχη της 44χρονης γυναίκας που αγνοείται από την περιοχή της Κατοχής από το Σάββατο.
      Οι πληροφορίες που έχουν διαχυθεί στο διαδίκτυο προέρχονται από τον Ελεύθερο Τύπο και σύμφωνα με αυτές η γυναίκα βρέθηκε νεκρή και μάλιστα δολοφονημένη.
       Αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνoνταν από καμιά επίσημη πηγή, τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγη ώρα ούτε από την Αστυνομία, ούτε από την ΕΜΑΚ, ούτε από το ΕΚΑΒ κλπ. Παρόλα αυτά υπάρχει κινητοποίηση στην περιοχή της Τριχωνίδας και ειδικότερα κοντά στη Μυρτιά.
      Nα θυμίσουμε πώς από σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση της, έχουν επικεντρωθεί στο Αγρίνιο, μιας και για τελευταία φορά στην περιοχή εξέπεμψε σήμα το κινητό της.
Πηγή: http://www.agriniopress.gr


Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει: 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ: (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο