Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ανατίναξαν με βόμβα το πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών (video)

Το βενζινάδικο που βρίσκεται στη λεωφόρο Καραμανλή 100 ήταν κλειστό την ώρα της έκρηξης, όμως οι ιδιοκτήτες του που μένουν ακριβώς από πάνω, άκουσαν την έκρηξη και βγήκαν έξω.
Ο Μιχάλης Κιούσης, ιδιοκτήτης του πρατηρίου και πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε πως άκουσε την έκρηξη και βγήκε μαζί με τον αδελφό του για να σβήσουν τη φωτιά.
Οπως είπε, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό και μάλιστα από την κάμερα του καταστήματος διακρίνονται δύο άτομα με μηχανή τα οποία τον πυροδότησαν και έφυγαν.

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1:

 Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, που κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά.


Όπως είπε ο Μιχάλης Κιούσης, “από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα”, καθώς η έκρηξη σημειώθηκε λίγο προτού ανοίξει το πρατήριο.
Με το πρώτο φως της ημέρας έγινε διακριτή και η εικόνα της καταστροφής, η οποία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του καταστήματος.
Το ωστικό κύμα κατέστρεψε ολοσχερώς την τζαμαρία του καταστήματος, στο οποίο έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές. Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν και σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο πρατήριο.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο