Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Στο νήμα η επανεκλογή Τσιχριτζή στο Επιμελητήριο

Με μόλις μια έδρα προβάδισμα πήρε την πρωτιά ο συνδυασμός "Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση" του Παναγιώτη Τσιχριτζή ο οποίος θα συνεχίσει να είναι για άλλη μια θητεία επικεφαλής του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας.

Η επικράτηση Τσιχριτζή ήταν οριακή καθώς πήρε 16 έδρες και 1290 ψήφους έναντι 1173 ψήφων που έλαβε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος και 15 έδρες. Τη νίκη έδωσαν στο νυν πρόεδρο οι περιοχές εκτός έδρας Επιμελητηρίου (Μεσολόγγι, Ναύπακτος, Αμφιλοχία, Βόνιτσα) δεδομένου ότι στο Αγρίνιο ο κ. Σωτηρόπουλος ήταν 200 ψήφους μπροστά.
Η προεκλογική εκστρατεία χαρακτηρίστηκε από μεγάλη πόλωση, έντονη αντιπαράθεση που έφτασε μέχρι και στο επίπεδο απειλής υποβολής μηνύσεων, αλλά και εκτεταμένης διαφημιστικής καμπάνιας. Εν τέλει ο κ. Σωτηρόπουλος έκανε την έκπληξη και κατέγραψε πολύ μεγάλες δυνάμεις που εκλαμβάνεται και ως μήνυμα κόπωσης που εστάλη από τους επιχειρηματίες προς τον επανεκλεγέντα πρόεδρο.

Στις 7 το βράδυ έκλεισαν οι κάλπες του Επιμελητηρίου με μεγάλη αποχή του επαγγελματικού και εμπορικού κόσμου.
Σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας ψήφισαν 2.530 άτομα. Η καταμέτρηση ωστόσο συνεχίζεται και δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην Αμφιλοχία προηγείται ο Π. Τσιχριτζής με 118 ψήφους έναντι 53 του Γ. Σωτηρόπουλου, στη Βόνιτσα οι ψήφοι ήταν 72 και 22 αντίστοιχα και στη Ναύπακτο 239 και 123 με τον κ. Τσιχριτζή να προηγείται.
Στο Μεσολόγγι ψήφισαν 350 και μέχρι τώρα υπάρχει αποτέλεσμα μόνο από τα τμήματα Εμπορίου και Μεταποίησης όπου στο μεν πρώτο βρέθηκαν 68 ψηφοδέλτια υπέρ του Π. Τζιχριτζή και 50 υπέρ του Γ. Σωτηρόπουλου, και στο δεύτερο 70 και 30 αντίστοιχα.
Στο Αγρίνιο καταμετρήθηκε το τμήμα Εμπορίου όπου προηγείται με 100 ψήφους ο Γ. Σωτηρόπουλος.
 http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο