Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ την εκπληκτική ανέλκυση του πλοίου «ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ» στο ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

        Tο Φ/Γ «ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ» Ν.Π. 10658, ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια  εκφόρτωσης ελαιοπυρήνα με ίδια μέσα στον προβλήτα 4 του λιμένα Πλατυγιαλίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, σε απόσταση  7 περίπου μέτρων από το κρηπίδωμα και σε βάθος 11.2 μ. την 1η Μαρτίου 2012.
        Μετά από διεθνή διαγωνισμό πέντε χρόνια αργότερα, ανατέθηκε στον Όμιλο Σπανόπουλου η ανέλκυση και απομάκρυνση του ναυαγίου καθώς και ο καθαρισμός της θαλάσσιας  περιοχής του ναυαγίου. Τεχνικοί σύμβουλοι του λιμένα Πλατυγιαλίου για την παρακολούθηση της ανέλκυσης ήταν η  Αlpha Marine Consulting και υπεύθυνος έργου ο κ. Φίλιππος Σαμαλέκος, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ.
        Θερμές ευχαριστίες στην AKARPORT AE διαχειρίστρια του λιμένα και στον γενικό διευθυντή της, κ. Δημήτρη Κολώνια για την άδεια και βοήθεια στην πραγματοποίηση αυτής της λήψης.
      Το εντυπωσιακό βίντεο είναι βιντεοσκοπημένο με drone και στατικές κάμερες, το οποίο επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και είναι παραγωγή του Αrxipelagos.com σε συνεργασία με τον  Όμιλο spanopoulos group...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΔΕΙΤΕ και Φωτό από το βυθισμένο πλοίο στο Πλατυγιάλι


Πηγή: http://www.arxipelagos.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο