Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι στην Κατούνα, η ΜΕΔΕΩΝ εναντίον του πρωτοπόρου ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ


        Η Μεδεών Κατούνας και ο Αλυζιακός Μύτικα θα αγωνιστούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 16-12-2017 και ΩΡΑ 15:00 στο γήπεδο της Κατούνας, στον εξ αναβολής αγώνας (λόγω κακοκαιρίας) της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας. 
          Οι δύο  ομάδες φέτος έχουν κοινούς στόχους και βλέψεις για τίτλο και θα κλείσουν τη μεταξύ τους εκκρεμότητα σε ένα αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο.....

  
       Η Μεδεών έχει 21 βαθμούς είναι 2η στη βαθμολογία, διαθέτει ένα ισχυρό και δυνατό σύνολο, έχει μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα  και θέλει τη νίκη για να βρεθεί μια ανάσα απο τον πρωτόπορο Μύτικα. 
           Στην άλλη πλευρά ο αήττητος Αλυζιακός Μύτικα, έχει πάρει "κεφάλι" απο νωρίς στο πρωτάθλημα είναι πρώτος με 26 βαθμούς (στο +5 απο την Κατούνα και τον Ακαρνανικό φυτειών) και θέλει να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους διώκτες του και να διευρύνει το προβάδισμα και το Σάββατο θα κριθεί αν η διαφορά θα μεγαλώσει ή θα μικρύνει από την Μεδεών που είναι δεύτερη.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Να σημειώσουμε ότι εκτός του αναβληθέντα ΜΕΔΕΩΝ-ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ δεν θα γίνουν άλλοι αγώνες λόγω εορτών. 
Το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα διακοπεί μετά την 9-10/12/2017 με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής και θα επαναρχίσει το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6-7/1/2018 με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο