Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη 17χρονη αυτόχειρα στην Αχαΐα


Ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για τα αίτια του θανάτου της 17χρονης που αυτοπυροβολήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Γλάστρα Κλειτορίας στην Αχαΐα, οι αρχές διερευνούν τους λόγους που η νεαρή κοπέλα έδωσε τόσο νωρίς τέλος στη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στη Γλάστρα Κλειτορίας μαζί με τον πατέρα της, τα δυο μικρότερα αγόρια αδέλφια της και τους παππούδες, ενώ η μητέρα της ζει στο Αίγιο, καθώς οι γονείς της έχουν χωρίσει.
Τα τελευταία λόγια της

Παράλληλα, το tempo24.gr αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι η 17χρονη κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, διατηρούσε τις αισθήσεις της και κατά τη διάρκεια της διακομιδής της ζητούσε συγνώμη από τους δικούς της ανθρώπους για την πράξη της.
Τελικά, λίγη ώρα πριν φθάσει στο νοσοκομείο η 17χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο που βρισκόταν η 17χρονη και θα εξεταστεί και το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο.
(πηγή: tempo24.gr/patrastimes.gr, πηγή φωτο: Καλάβρυτα News)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο