Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολιτικός ΚΟΛΑΦΟΣ στον Δήμαρχο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και τη Δημοτική του Ομάδα, η Απόρριψη χρηματοδότησης απο το Υπουργείο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ για ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
         Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
      Τη Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο ισολογισμός και απολογισμός του οικονομικού έτους 2016. Υπέρ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και κατά ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.
      Στο λίγο χρόνο που μου δόθηκε ο λόγος κάλεσα  ΟΛΟΥΣ τους Δημοτικούς Συμβούλους να καταψηφίσουν τον ισολογισμό-απολογισμό του οικονομικού έτους 2016. 
        Θεωρώ ότι η διαχείριση του Δημοσίου χρήματος είναι κορυφαία πολιτική πράξη και ο απολογισμός κάθε έτους έχει ύψιστη σημασία. H χρηστή διαχείριση του Δημοσίου χρήματος σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. Η αντίληψη εμάς ψήφισαν οι Δημότες και θα κάνουμε ότι θέλουμε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. Καθαρές Κουβέντες. Στη Δημοκρατία η πλειοψηφία διοικεί και η μειοψηφία ελέγχει. 
   Η διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ δεν ΣΗΜΑΙΝΕΙ και ΑΝΟΜΙΑ. 
-Υπάρχει εποπτεία στους Δήμους.
-Οι αρμόδιοι της πολιτείας θα κρίνουν τους ισχυρισμούς μου.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.......



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
      Συνεχίζουμε σήμερα την ενημέρωση σας με ένα έγγραφο  που εστάλη στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. 
        Το έγγραφο εστάλη από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης από την ειδική υπηρεσία διαχείρισης Ε.Π "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος ΑΝΑΠΤΥΞΗ".
 Έχουμε ΑΠΟΡΡΙΨΗ  της Αίτησης Χρηματόδοτης της Πράξης "ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 3ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ν. Αιτ/νιας". 
    Η πρόταση προέβλεπε και επέκταση της υφιστάμενης λεκάνης απόθεσης του ΧΥΤΑ 3ης ΓΕΝ Αιτ/νιας. 
Δείτε παρακαλώ απόσπασμα του εγγράφου:


        Το έγγραφο προφανώς αποτελεί πολιτικό κόλαφο στη πολιτική του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και του εξαφανισμένου για πολύ καιρό Προέδρου του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη από το Δημοτικό Συμβούλιο. 
     Τα ερωτήματα πολλά. Οι Δημότες  ανησυχούμε σφόδρα  για το μέλλον αυτού του τόπου. Θέτουμε προς το παρόν ορισμένα καίρια ερωτήματα:
 1)-Έγινε ναι ή όχι και από ποιους η οριστική παραλαβή του έργου;
 2)-Eγιναν ναι ή όχι τα έργα που πρότεινε η επιτροπή ελέγχου του ΧΥΤΑ-χωματερή πολυτελείας και γιατί;
 3)-Πως είναι δυνατόν ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ να λέει μέσα στο ΔΣ παλιότερα ότι η διάρκεια ζωής του κυττάρου είναι τριάντα χρόνια, η δικηγόρος να λέει το κύτταρο έχει πληρότητα  ενενήντα τοις εκατό, ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ να λέει μετά το κύτταρο έχει πληρότητα είκοσι πέντε τοις εκατό και ο Δήμος να προτείνει επέκταση του κυττάρου;  TI TΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ;
 4)-Mε τι στοιχεία ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης (αφού δεν παρέλαβε αρχείο του ΦΟΣΔΑ όπως είπε μέσα στο ΔΣ) προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με εταιρεία-εταιρείες; -Τι προέβλεπαν οι συμβιβασμοί αυτοί; -Eνημέρωσε   πριν ναι  ή όχι το ΔΣ  του ΦΟΣΔΑ και γιατί;
 5)-Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη γιατί δεν μου έχετε απαντήσει στην αίτηση που σας έχω υποβάλλει εδώ και μήνες; -Γιατί δεν εφαρμόζετε τη κείμενη νομοθεσία; 
-Πράξτε συνετά και απαντήστε πάραυτα ως οφείλετε στην αίτηση μου.
 6)-Mετά   το έγγραφο αυτό τινάζεται ναι ή όχι Δήμαρχε κ Αποστολάκη η άφρονα πολιτική σας να φέρετε ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στη χωματερή πολυτελείας στη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς;  Βέβαια το συμφέρον του τόπου μας είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

    Κατόπιν των ανωτέρω καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και κυρίως της Παλαίρου να φέρουν το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη μπορείτε να ενημερώσετε το ΔΣ και τους Δημότες, πως είναι δυνατόν πάνω σε άσφαλτο, που ήταν στρωμένα γήπεδα της ΔΕ Ανακτορίου, να κάνει έργα συντηρήσεως Γεωπονικό Κέντρο του Αγρινίου αξίας 18.000  ( δεκαοκτώ) ευρώ; -Πάντως οι Δημότες τα 18.000 ευρώ τα πληρώσαμε.


21 σχόλια:

  1. Eυτυχώς που ενημερωνόμαστε από το Τριαντακωνσταντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει ξαναγίνει. Να μην έχει γίνει παραλαβή του ΧΥΤΑ και αυτοί να ζητάνε επέκταση και αναβάθμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαραμπινάτο εικονικό τιμολόγιο 18.000 ευρώ. Νέρωνα επέστρεψε τα λεφτά και παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαραμπινάτο εικονικό τιμολόγιο 18.000 ευρώ. Νέρωνα επέστρεψε τα λεφτά και παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θύμιο ξύπνα. Ψάξε για τα 18.000 ευρώπουλα. Σε ποιές τσέπες πήγαν. Κώστα μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΛΠ;
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΣΕΝΑ;ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ οτι ο λαιος ο μπακογεωργος και ο μαχας πιστοποιησαν επισκευες στο ΚΗΙ3712 δηλ στο ΤΟΥΟΤΑ ΕΓΩ μαστορας ειμαι καμμια επισκευη δεν εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην κάνεται την πολιτική σας για να αναρριχηθείτε στην εξουσία κύριε Τριαντακωνσταντή . Αν υπάρχει κάτι παράνομο τότε πηγαίνεται στον εισαγγελέα . Ειδάλλως δεν γίνεστε πιστευτός . Όσο τους κατηγορείτε χωρίς αποδείξεις τόσο θα πηγαίνουμε προς την παράταξη τους παρόλο που δεν τους στηρίξαμε . Παρακαλώ να δημοσιευθει .Μην κρύβεται την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χλαπάκιασαν κι άλλα 18.000 ευρω; Μεχρι ποτε θα ροκανίζουν τα λεφτα των δημοτών!
    Και φαντασου Κωνστα κάποιο γραφικοι ακόμα τους θυμιατίζουν. Φαντάσου μυαλά που διαθέτουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι εγινε τριαντακωνσταντη? δεν σου εκαναν τα ρουσφετολογικα χατηρια σου και τους ριχνεις λασπη? σε ξερουμε πολυ καλα εδω στην παλαιρο τι ελεγες στα καφενεια και με ποιους τα ελεγες. σε εχουμε ηχογραφησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ . ΕΨΑΞΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΕΝΝΙΣ;;;; . ΠΑΡΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ. Τριαντακωνσταντή,

    το έχω γράψει και στο παρελθόν αλλά θα επιμείνω. Ούτε οι πολιτικοί είναι τόσο ριψοκίνδυνοι για να παίρνουν τέτοια ρίσκα ούτε οι πολίτες τόσο αφελείς όσο θέλετε να μας παρουσιάσετε αναλαμβάνοντας εσείς το έργο της ενημέρωσής τους. Στη διαύγεια μπορεί να μπαίνει ο καθένας και τα στοιχεία που μας αραδιάζετε κάθε φορά δεν είναι μυστικά εκ των έσω.
    Αν λοιπόν θεωρείτε ότι γίνεται κατάχρηση και διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, συγκεντρώστε ότι νομίζετε και πάτε στον εισαγγελέα. Αν μετά από αυτές τις δεκάδες των "ενημερώσεων" βρεθεί έστω και ένας ενώπιων της δικαιοσύνης και τιμωρηθεί, θα είμαι ο πρώτος που θα σας συγχαρώ.
    Τη τελευταία φορά είχα τελειώσει το σχολιό μου με τη φράση "...κινδυνεύετε να γίνετε γραφικός". Τώρα εκτός της γραφικότητας είμαι πεπεισμένος ότι εξυπηρετείτε συμφέροντα και να είστε βέβαιος ότι δεν είμαι πολιτικός ούτε κάποιος από αυτούς που εισπράτει από τις απευθείας αναθέσεις.
    Επιπλέον θεωρώ ότι έχετε υπερβολικά πολύ "ελεύθερο χρόνο" που είμαι βέβαιος ότι τον "ξεκλέβετε" και από αυτό που πληρώνεστε (από δημόσιο χρήμα) να κάνετε, ενώ συχνά αναφέρετε ότι αμείβεστε λίγο για τα 20τόσα χρόνια υπηρεσίας. Σας πληροφορώ ότι αμείβεστε πολύ καλά, θα πάρετε σύντομα σύνταξη και δεν έχετε απολύτως κανένα εργασιακό άγχος.

    Κατά τα άλλα, να είστε καλά και σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς η βλακεία δεν έχει όρια. Διαβάστε τι γράφει ο Κώστας. Δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει ακόμα στο ΧΥΤΑ τόσα χρόνια ; Αφού δεν έχουν γίνει αυτά που έπρεπε να γίνουν και τα πληρώσαμε. Που πήγαν τα χρήματα μας; Πως να χρηματοδοτήσουν ένα έργο για αναβάθμιση και επέκταση τη στιγμή που δεν έχει γίνει οριστική παραλαβή; Κώστα προχώρα. Έχουν χάσει τον ύπνο τους και οι πρώην και οι νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aισχρά παπαγαλάκια συμφερόντων νομίζετε με αυτές τις αθλιότητες που γράφετε ότι θα φοβηθεί ο Τριαντακωνσταντής; Αν ξέρατε τι σας περιμένει θα το είχατε βουλώσει. Καλά ξεμπερδέματα. Δάσκαλε μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παγκόσμια πρωτοτυπία από το Γεωρθόδωρο κλπ. Ζητούσαν αναβάθμιση και επέκταση σε εγκαταστάσεις που δεν έχουν παραλάβει. Έχουν κάνει το Δήμο περίγελο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντελή που πήγαν τα 18.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε αναγνώστη 2, 12

    Χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου. Συνεπώς γνωρίζετε ότι μετά την γενική κατακραυγή και την επιμονή μου αναγκάστηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ να μου δώσει το λόγο . Στο λίγο χρονικό διάστημα που είχα στη διάθεση μου, είπα μερικές από τις παρατυπίες που έχουν γίνει ενώπιον τους. Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι ο Δήμαρχος και ουδείς Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;

    Πείτε μου σας παρακαλώ γνωρίζετε διαχρονικά σε άλλο Δήμο εκτός του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ανά την επικράτεια οι ενέργειες ενός Δημότη να έχουν στείλει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο τέσσερις Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν εκλεγεί το 2014;

    Να είστε σίγουρος ότι ο λαός μας έχει δίκιο όταν λέει, Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

    Παρότι ξεπερνάτε απρόκλητα και ανεπίτρεπτα τα εσκεμμένα σε ότι αφορά το πρόσωπο μου, σας καλώ να πιούμε καφέ και εκεί θα αναθεωρήσετε αν είστε καλόπιστος τη παραπληροφόρηση που έχετε για το πρόσωπο μου. Αν δεν είστε καλόπιστος με αφήνει παγερά αδιάφορο.

    Εσύ 11,35 που μιλάς για ρουσφέτια και ηχογραφήσεις σου λέω. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Βγάλε τη κουκούλα της ανωνυμίας γιατί αυτό είναι φασισμός. Διαφορετικά δεν δικαιούσαι να ομιλείς. Για τα 18.000 ευρώ τι λες;

    Εσύ 8,52 βγάλε τη κουκούλα της ανωνυμίας που είναι φασισμός και έλα να μιλήσουμε για προσφορά.Για τα 18.000 ευρώ τι λες;

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας λαμβάνουν μισθό κάθε μήνα. Κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι παίρνουν απευθείας αναθέσεις .Πολλοί δε συγγενείς τους παίρνουν απευθείας αναθέσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για αυτό δάσκαλε δεν μιλάνε. Τα κονομάνε. Ο δε Δήμαρχος ας είναι καλά ο Μέλιας και κάποιοι άλλοι. Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσυ λεβεντη μου 9 03 αν εχεις στοιχεια πεστα για να ξερουμε και εμεις επονυμα ομως οχι πισω και συ απο την μασκα της ανωνυμιας εδω κ τωρα εκεινος κ εκεινος με αληθινα στοιχεια οχι ετσι οτι να ναι να τους παιρνει ολους η κλαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο