Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ιωάννινα: Έλουσε με χλωρίνη ετοιμόγεννα καναρίνια

Στον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων,απευθύνθηκε γυναίκα για να ενημερώσει τους εθελοντές για το τραγικό τέλος που επιφύλαξε γειτόνισσά της στα δύο ετοιμόγεννα καναρίνια της.
Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, γυναίκα απο τη γειτονιά της τα έλουσε με χλωρίνη ,γιατί την ενοχλούσαν τα κελαϊδίσματά τους!


Η ιδιοκτήτρια των συμπαθέστατων πτηνών εξήγησε πως αρκετές φορές είχε δεχθεί παράπονα απο τη γειτόνισσά της, καθώς όπως είπε, την ενοχλούσαν τα πτηνά.


Όταν δε την ενημέρωσε μετά το συμβάν, πως θα πάει στην αστυνομία το κλουβί, για να διαπιστώσει μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων ποιός προκάλεσε τον θάνατο των πτηνών με ένα τόσο σκληρό τρόπο, η γειτόνισσά της -σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια των καναρινιών -φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον και άλλων ατόμων πως εκείνη τα έλουσε με χλωρίνη γιατί την ενοχλούσαν,ενώ όπως κατήγγειλε φέρεται να της ζήτησε να μην δώσει συνέχεια στο θέμα.
"Θέλω να τιμωρηθεί που σκότωσε τα καναρίνια μου" είπε χαρακτηριστικά στους εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, η ιδιοκτήτρια των πουλιών.
Οι εθελοντές ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό και κανόνισαν να πάνε τα καναρίνια μαζί με την ιδιοκτήτριά τους σε κτηνίατρο για να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη συνέχεια της διαδικασίας.
Ωστόσο, ένας ακόμη δράστης φαίνεται πως θα μείνει ατιμώρητος, αφού η ιδιοκτήτρια των καναρινιών δεν απαντά στις δεκάδες κλήσεις των εθελοντών του Συλλόγου και χωρίς την μαρτυρία της η διαδικασία δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Όπως επισημαίνουν οι εθελοντές σε σχετική τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το περιστατικό, σε περίπτωση κακοποίησης ζώου, ο ιδιοκτήτης του οφείλει να έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και στη Δικαιοσύνη και να μην αφήνει τον όποιο ενδοιασμό και φόβο του να δημιουργεί καθεστώς ατιμωρησίας για όσους κακοποιούν τα ζώα...
Πηγή: epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο