Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Στην 5η θέση η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΖΩΗ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Αστακού στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!


ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ  ΚΑΤΕΛΑΒΕ  Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ  ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!

    Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων γεν. 2003-2005 μόνο με την Αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων την 24-26/11/2017. 
         Η Αθλήτρια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αν και μικρότερη ηλικιακά από τους αντιπάλους της (γεν. το 2005) κατάφερε να κερδίσει δύο αγώνες χάνοντας μάλιστα στον κρίσιμο αγώνα ο οποίος εξελίχθηκε σε ντέρμπυ με σκορ 5 - 4 καταλαμβάνοντας έτσι την 5η θέση στην κατηγορία της στην Ελλάδα............

 
  Ήταν ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, όπως όλα εξάλλου πλέον στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ λόγω της ποιοτικής αλλά και αριθμητικής ανάπτυξης του Αθλήματος. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν 840 αθλητές από όλη την Ελλάδα.                  Η 12χρονη ταλαντούχα αθλήτρια του Αστακού έδειξε ότι βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και έδωσε με την παρουσία της υποσχέσεις για το μέλλον. Επόμενη αγωνιστική πρόκληση για την Αθλήτρια αλλά και την Αγωνιστική ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είναι η συμμετοχή στο Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα διεξαχθεί στην πόλη Σόφια της Βουλγαρίας την 10 Δεκεμβρίου 2017, όπου ο Αστακιώτικος σύλλογος θα συμμετέχει με 15 αθλητές.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…ΚΑΛΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΠΗΓΗ:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το πολιτισμό και την παιδεία που διδάσκεται στον συγκεκριμένο σύλλογο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επιβεβαιώνω...Ετσι είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο