Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Έριξαν κρεολίνη στο ΕΠΑΛ Βόνιτσας – 5 συλλήψεις από την Αστυνομία!

Μετά τη ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου, σειρά είχε το ΕΠΑΛ Βόνιτσας, όπου νεαροί έριξαν βραδινές ώρες Δευτέρας προς Τρίτη, χημική ουσία σε υγρή μορφή (πιθανότατα κρεολίνη), με αποτέλεσμα σήμερα να μην διεξαχθούν μαθήματα! Οι νεαροί, παραβίασαν την αλουμινένια πόρτα του συγκροτήματος, εισήλθαν εντός και έριξαν την χημική ουσία στο διάδρομο.
Άμεσα, όταν ενημερώθηκε για το συμβάν το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίες γρήγορα έφεραν αποτέλεσμα. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθησαν 5 άτομα, δύο 21χρονοι, δύο 16χρονοι και ένας 15χρονος, ενώ αναζητείται και ένας 19χρονος.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι.
http://sinidisi.gr

8 σχόλια:

  1. να τα χαίρονται οι γονείς τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστιχως εγω βλαιπω οτι ο νομος και η τιμωρια δεν ηταν προς παραδιγματισμο και αποφυγη . να φυλακιστουν ! τι παει να πει ανηλικος ?? ανηλικος και διμηουργει τετοια θεματα ?? ανηλικος δηλωνε και ο μετανναστης που σκοτωσε 2 κοριτσια ..... τι παει να πει ανηλικος ?? δεν εχει αισθηση κυνδινου ?? οποτε γνωριζει ποιο ειναι λαθος και ποιο οχι ο νομος πρεπει να αλαξει χτες ! η φυλακές ανηλικων . πρωσοπικη μου αποψη τον νομοπ σε κατι τετοια τον βλαιπω πολυ χαλαρο , και σαν πολιτης εχω καθε δικαιωμα να ζηταω την ασφαλεια των φυσιολογικων ατομων , απο ανεγκεφαλους και προβληματικους . γιατι για να φτασεις να κανεις κατι τετοια μονο φυσιολογικος δεν εισε . χρειαζωνται υδριμα σοφρονιστικου χαρακτηρα και αμεσα .. να δουμε θα το ξανακουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας και το όνομα σου

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε έλα ηρέμησε λίγο δεν έκαναν κανένα έγκλημα αϊντε βλακα....εντάξει παιδια ειναι δεν μπορούν να διαχειριστούμε ολα τα θέματα σωστά και ωριμα μια βλακεία ήταν και την έχουν καταλάβει.....Κόψε και κατι γιατι στις κουβέντες όλοι πρώτοι είστε

      Διαγραφή
    3. Φίλε έλα ηρέμησε λίγο δεν έκαναν κανένα έγκλημα μια απερισκεψία ήταν την οποία τωρα την έχουν κατανοήσει αϊντε βλακα....Να ξέρεις πως είναι ανήλικοι και δεν μπορούν να διχειριστουν όλα τα θέματα σωστά και με ωριμότητα....Στις κουβέντες και τις μλκιες που λέτε όλοι πρώτοι είστε.

      Διαγραφή
  3. Ειπα μηπως και γι αυτο φταιει ο δημαρχος κ η δημοτικη του ομαδα γιατι για ολα αυτοι φταινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν ρίξει φάρμακο και άλλες χρονιές.Το ίδιο φάρμακο.Την κάνουν από χρόνια αυτή τη δουλειά.Τωρα 21 χρονων δε μου φαίνεται για ανήλικος.Για τους άλλους νομίζω έχουν γονείς.Εκτος και είναι και αυτοί πάρε τον ένα και χτυπα τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο