Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Βρέθηκε σώος ο αγνοούμενος ηλικιωμένος στα ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)





Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν απο την Στέλλα Λιάπη, απο την επιχείρηση για την ανεύρεση του αγνοούμενου και το αίσιο τέλος της.

            Βρέθηκε πριν λίγο μετά απο συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας, διασωστών, κατοίκων και της Πυροσβεστικής, ο Νίκος Πανταζής απο τα Παλιάμπελα Βόνιτσας, που αγνοούταν απο σήμερα το πρωί και είχε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ανεύρεσης του.
         Οι αστυνομικοί, οι κάτοικοι και οι πυροσβέστες τον εντόπισαν σε δασώδη δύσβατη περιοχή στη θέση Κόντρα λίγο έξω απο το χωριό και αυτη την στιγμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια απεγκλωβισμού, που δυσχεραίνει το δύσβατο της περιοχής και το σκοτάδι.
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν..........

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 
          Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα όταν ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες, Αστυνομία, Πυροσβεστική και κάτοικοι ολοκλήρωσαν τον απεγκλωβισμό του.
       Ο ηλικιωμένος είναι ελαφρά τραυματισμένος λόγω της δύσβατης περιοχής και έδειχνε πάρα πολύ εξαντλημένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Βόνιτσας για προληπτικούς λόγους.

        Για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όσων συμμετείχαν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό του αγνοούμενου, Μπράβο σε όλους!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο