Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Καθημερινό πρόβλημα η παράνομη υλοτομία στην ΚΑΤΟΥΝΑ

      Σε έξαρση η παράνομη υλοτομία στην Κατούνα, όπως μας καταγγέλει ένας ευαίσθητος αναγνώστης μας.
Ειδικότερα μας αναφέρει τα εξής:

        Καθημερινό φαινόμενο το εμπόριο καυσόξυλων στην Κατούνα. Τα ίδια άτομα κάθε χρόνο, τα ίδια άτομα που δεν σέβονται τίποτα... ούτε ιδιοκτησίες, ούτε περιβάλλον, ούτε δάσος.. στον βωμό του χρήματος για να κερδίσουν ένα κατοστάρικο 100 € τα ισοπεδώνουν όλα... και δεν είναι η κρίση, είναι  οι ίδιοι που πάντα έκαναν εμπόριο καυσόξυλων.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ!

5 σχόλια:

  1. παλια μου τεχνη κοσκινο

    το εχουν επαγγελμα δεν τους ενοχλει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ Steyr τρακτερ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ 100 ΣΤΑΡΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου βρίσκουν πρέπει επιτέλους το κολοκρατος να παρει μετρα εχει και αλλοδαπούς παράνομα στην χωρα.μας το μενου που αλωνίζουν στο δάσος χωρίς να τούς πειράζει κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ φιλε μου με την οικολογικη συνειδηση δεν σε ειδα να λες το ιδιο οταν για φωτοτοβολταια παρκα η για της ανεμογεννητριες ισοπεδωνονται ολοκληρες περιοχες στο ονομα της δηθεν οικολογικης αναπτυξης.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ασυνειδητοι που κοβουν μεγαλα δεντρα και πραγματικα αυτους να τους τημωρησουν αλλα υπαρχουν και πολλοι που καθαριζουν τα χωραφια τους προσεχοντας τη κοβουν και τη κανουν.αλλωστε μην ξεχνας οτι αν σε μια φωτογραφια απο δορυφορο εστω και ενα δεντρο να φαινεται στο χωραφι στο ελεγαν δασικο.αν φωναζες τοτε και γι αυτα θα σου ελεγα οτι εχεις δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο