Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που συνελήφθη -Τι ψάχνει η Αστυνομία (φωτο)


Στην εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, μετά τις 11:30 το πρωί, ο 32χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη, όταν παρουσιάστηκε στην υπηρεσία ασύλου της περιοχής για να κάνει αίτηση για άσυλο στη χώρα μας.
Η υπόθεση κατέληξε στη σύλληψη του 32χρονου μετά από καταγγελίες της συζύγου του, τον περασμένο μήνα, για κακοποίηση της ίδιας και των ανήλικων παιδιών τους, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου αδιάφορος για τις Ελληνικές Αρχές, καθώς από την αρχή υπήρχε για την περίπτωσή του εντολή διακριτικής παρακολούθησης.......


Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος Σύρος, μαζί με την οικογένειά του, μπήκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λέρο, τον Ιούνιο του 2016, μαζί με τις καραβιές των προσφύγων που έφταναν στην Ελλάδα την εποχή εκείνη.

“Δεν είμαι τζιχαντιστής”
«Δεν είμαι τζιχαντιστής, έχω οικογένεια» φώναξε προς τους δημοσιογράφους ο 32χρονος Σύρος κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο, αναφέρει το alexpoli.gr.

Τι αναζητά η αστυνομία
Βίντεο και φωτογραφίες με βασανιστήρια και εκτελέσεις συλληφθέντων από τον ISIS, καθώς και άλλες σκηνές ακραίας βίας από τους τζιχαντιστές, περιλαμβάνονται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, στο υλικό που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου Σύρου, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη και εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατική δράση εκτός Ελλάδος.

Διαψεύδουν τα περί τζιχαντιστή οι Αρχές
Διαψεύδουν επισήμως οι Αρχές την ύπαρξη του τζιχαντιστή παρά το ότι έχει επιβεβαιωθεί και από μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αθήνα. Επισήμως αρνείται και το ΠΓΝΑ ότι ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος. Το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει σε επίπεδο αρμόδιου Υπουργού και έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιηθεί καμία πληροφορία.

 http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο