Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Πρόστιμα σε επιχειρήσεις σε ΑΣΤΑΚΟ, ΚΑΤΟΥΝΑ και ΘΕΡΜΟ από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης

         Έπειτα από αγορανομικούς ελέγχους η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας επέβαλε πρόστιμα σε επιχειρήσεις σε Αστακό, Κατούνα και Θέρμο για διάφορες παραβάσεις.

   Συγκεκριμένα, υπεβλήθη πρόστιμο 2.000€ σε ιδιοκτήτες Σούπερ Μάρκετ στον Αστακό, καθώς έπειτα από αγορανομικό έλεγχο κλιμακίου ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, βρέθηκαν δύο κωδικοί προϊόντων (καφές εσπρέσσο και δημητριακά ολικής άλεσης) περασμένης διατηρησιμότητας, να μην είναι σε διακριτό διαχωρισμό από τα υπόλοιπα προϊόντα. (σ.σ. Δεν βρέθηκαν στο κατάστημα αλλά σε αρκετή απόσταση στον αποκηθευτικό χώρο).

   Πρόστιμο 1.500€ υπεβλήθη και σε ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ στην Κατούνα, διότι σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν 11 φιάλες ουίσκι, χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπ. Οικονομικών..........



       Επίσης, υπεβλήθη πρόστιμο 500€ σε ιδιοκτήτη Πρατήριου άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής στο Θέρμο, καθώς σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση, διαπιστώθηκε να έχει αναρτήσει πινακίδα με ελλιπείς ενδείξεις σε βιτρίνα του καταστήματος (τιμές διατιθέμενων προϊόντων).

1 σχόλιο:

  1. Τα αρμοδια οργανα να ερθουν και στα χωρια που σφαζουνε στο πουρναρι και το πουλανε στους πολιτες χωρις κανενα παραστατικο και χωρις υγειονομεικους ελενχους και ολα τα καφε κρεοπωλεια ψησταριες μπακαλικα δεν εχουν ουτε τα απαραιτητα απο θεμα υγιεινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο