Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τραγικός θάνατος του εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη απο την Περατιά (Ακτίου Βόνιτσας)


       Σοκ έχει προκαλέσει στα Βριλήσσια αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Περατιά (Ακτίου Βόνιτσας), ο τραγικός θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη.

   Τραγικό θάνατο βρήκε την Πέμπτη το πρωί ο εισαγγελέας Εφετών Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, ο οποίος γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στα Βριλήσσια.
    Η πτώση του 63χρονου εισαγγελέα έγινε αντιληπτή αμέσως από τους γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς κατέληξε στα τραύματά του....



            Πρόκειται για ενάν αδέκαστο λειτουργό της δικαιοσύνης, ο οποίος βρέθηκε στην έδρα σε αρκετές πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη. Ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007 αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ήταν γνωστός για την ακεραιότητα και το ήθος του. Οι γείτονες του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για ένα άνθρωπο ευγενικό και καλοσυνάτο που συχνά βοηθούσε τον συνάνθρωπο με διακριτικότητα.
       Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα το πρωί θα γίνει η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

http://vrilissianews.gr/
ΝΕΩΤΕΡΟ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο